Ataköy Meslek Lisesinden Yayla Etkinliği

Ataköy Meslek Lisesinden Yayla Etkinliği

Çaykara Ataköy Meslek ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri Yayla etkinliği düzenledi

Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "HAYDİ GENÇLER YAYLAYA" etkinlikleri devam ediyor. Son etkinlik Çaykara Ataköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden geldi.

Okul Müdürü Cemil KORKMAZ Yaklaşık yönetiminde 180 öğrenci öğretmenleri ile birlikte 22.05.2015 tarihinde Proje Etkinliği kapsamında bir gezi düzenledi. Öğretmen ve öğrenciler ilk olarak Uzungöl`de sabah kahvaltısı yaptılar. Kahvaltının ardından Uzungöl`ün en güzel yaylalarından biri olan Garester Yaylasına gezi düzenlediler. Bir yandan yemyeşil doğa bir yanda ise erimeye yüz tutmuş kar görüntüleri eşliğinde muhteşem bir gezi düzenleyen öğretmen ve öğrenciler öğleden sonra yeniden Uzungöl`e döndüler./resimler/2015-5/22/1808383593032.jpgUzungöl Elmalı Mahallesi Üreten Eller Projesi Ekibi tarafından işletilen ve Haros Komlarında Yer alan piknik alanında muhteşem bir piknik ile karınlarını doyuran öğretmen ve öğrenciler daha sonra Uzungöl ve Göl çevresinde bir yürüyüş yaparak pikniklerini tamamlamış oldular.

Öğrenci ve öğretmenlşerin gezilerine Çaykara İlçe MilliEğitim Müdürü ahmet ÇAMURALİ, Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi Müdürü ve Öğretmenevi Müdürü Mustafa ALTINBAŞ, İlçe Milli Eğitim Şuube Müdürü Erdoğan KARAKAŞ, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Numan TUNCER ile kalabalık bir öğretmen topluluğu katıldı.

Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL Çaykara İlçesinde sadece akademik başarı hedeflemediklerini "HAYDİ GENÇLER YAYLAYA" projesinde olduğu gibi şimdiye kadar ürettikleri ve de bundan sonra üretecekleri çeşitli projeler ile öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda topluma faydalı birer birey olarak yetişebilmeleri için büyük bir gayret ile çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Ataköy`den Yayla Etkinliği

İlginizi Çekebilir