Aygır Gölü'nde Kalp Krizi Geçirdi,Öldü

Aygır Gölü

İlçemiz Aygır Gölünde kalp krizi geçiren Hasan Hüseyin Polat ismindeki vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Gaziantep’ten tur ile birlikte Uzungöl’e gelen grubun içinde yer alan Hasan Hüseyin Polat Uzungöl’den arkadaşları ile birlikte kendilerine tahsis edilen minibüsler ile Aygır Gölüne gitti.Aygır Gölünde lavaboya gitmek isteyen Hasan Hüseyin Polat lavabo çıkışında rahatsızlanarak yere yığıldı.

Gelen misafir kafilesi içinde bulunan bir hemşire tarafından ilk müdahalesi yapılırken 112 acil sağlık ekibine de haber verildi.Ancak Uzungöl’de Ambulans bulunmaması,Çaykaras M.İlhan Durgun Devlet Hastanesi ambulansının ise hasta almaya gitmesi sebebi ile sağlık ekipleri tarafından zorunlu olarak Sürmene Çamburnu’ndan ambulans gönderildi.Ambulans Aygır Gölüne çıktığında Hasan Hüseyin Polat’ın hayatını kaybettiği tepit edildi.

Hasan Hüseyin Polat’ı minibüsü ile Aygır Gölüne getiren Turizmci İlhan Tahan Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden her gün onbinlerce insanın ziyaret ettiği Uzungöl’de bir ambulansın bulunmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Hasan Hüseyin Polat’ın gözlerinin önünde yaşamını kaybettiğini ifade eden İlhan Tahan sağlık ekiplerinin Uzungöl’den çıkmış olsalardı zamanında müdahale yapılabileceğini ve Hasan Hüseyin Polat’ın kurtarılabileceğini sözlerine ekledi.

Hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Polat’ın 65-70 yaşlarında olduğu ifade edildi.Merhum Hasan Hüseyin Polat’ın cenazesi Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Morguna kaldırılmak üzere  Çaykara İlçesine getiriliyor



Anahtar Kelimeler: Aygır ' Krizi Geçirdi

İlginizi Çekebilir