Aygün Şekersu Muhtar Adayı

Aygün Şekersu Muhtar Adayı

Uzungöl´ün genç Turizmcilerinden Mehmet Aygün Şekersu Mahalle Muhtarlığı için Aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2018 Pazar Günü Yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için geri sayım devam ederken Yönetici Adayları da yavaş yavaş seçim çalışmalarına başladılar.

Uzungöl´ün genç Turizmcilerinden Mehmet Aygün Şekersu Mahalle Muhtarlığı için Aday olduğunu açıkladı.

Genç İş Adamı Mehmet Aygün Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen çalışkan,yardımsever örnek bir Toplum insanı olarak tanınıyor.

Şekersu Köyü Nüfusuna kayıtlı olan Genç İş Adamı Mehmet Aygün Şekersu Köyümüzün yaşadığı tüm sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm planını yaparak Muhtarlık Adaylığını açıkladığını ifade etti.

AYGÜN-ŞEKERSU KÖYÜ CANLANACAK

Çaykara İlçemizin en uzak Mahallesine hizmet sunabilmek için göreve talip olduklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Aygün Muhtarlık için çalışma arkadaşlarını büyük bir özen ile seçtiklerini ve de aktif ve enerji dolu bir ekip ile Şekersu Mahallemizde hizmete talip olduklarını sözlerine ekledi.

Şekersu Mahallesinde doğup büyüdüğünü,ömrünün önemli bir bölümünün Şekersu Mahallesinde geçtiğini anımsatan Muhtar Adayı Mehmet Aygün Şekersu Mahallemizin sorunları ile ilgili çalışma planlarının hazır olduğunu görev kendilerine verildiği an çalışmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Şekersu Mahallesinin en önemli sorununun yol sorunu olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Aygün tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile gerekli girişimlerde bulunarak en kısa zaman dilimi içerisinde Şekersu Uzungöl yoluna kalıcı bir çözüm bulmanın boyunlarının borcu olduğunu sözlerine ekledi.

Şekersu Yaylasının eski cazip günlerine dönmesi gerektiğini anımsatan Muhtar Adayı Mehmet Aygün Yaylalarımızın yeniden eskisi, gibi renkli ve hareketli günlere dönebilmesi için bir çok faaliyet ve etkinlik planladıklarını sözlerine ekledi.

Yaylaya Geri dönüş organizasyonu ile insanlarımızın yeniden yaylalarına geri dönmesi yaylalarımızın eski  kalabalık günlerine geri dönmesi için Şekersu Muhtarlığı olarak ellerini taşın altına sokacaklarını sözlerine ekledi.

Doğal güzellik bakımından Şekersu yaylamızın Çaykara İlçemizin en güzel yaylalarından bir tanesi olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Aygün Şekersu Yaylamızın Doğa tutkunları için vaz geçemeyecekleri bir yayla olduğunu Doğa Turizmi ve Sportif aktiviteler anlamında Şekersu Yaylamızda bir çok organizasyonlar gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazeteci



Anahtar Kelimeler: Aygün Şekersu Muhtar Adayı

İlginizi Çekebilir