Aygün Ailesinin En Mutlu Günü

Aygün Ailesinin En Mutlu Günü

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Mustafa Aygün ile Atrvin’den Elif Özbek İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirilen muhteşem bir Düğün Töreni ile bir ömür boyu mutluluğa Evet dediler.

Uzungöl’den İstanbul’da ikamet eden ve Uzungöl’ün önemli İş Adamlarından olan Günsoy Kereste sahibi Kadir ve Hatice Aygün’ün yakışıklı oğulları Mustafa ile Artvin’den Nahide & Birol Özbek çiftinin dünyalar güzeli kızları Elif İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirilen Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza attılar.

Genç çiftlerin Kına Törenleri 28 Eylül 2022 tarihinde Ümraniye Kuğu Kına Evinde,Düğün Törenleri ise 1 Ekim 2022  Cumartesi akşamı Ümraniye Elisa Davet v e Balo Salonunda gerçekleştirildi.

Trabzon,İstanbul ve Bölge illerinden yüzlerce davetlinin katıldığı Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde tabiri caiz ise insan seli yaşandı.Damadın babası Uzungöl’lü Genç İş Adamı Kadir Aygün’ün  düğün töreni boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmesi düğün törenine katılan misafirler tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Sinan Sami okuduğu birbirinden güzel türküleri ile düğün törenine katılan misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel kararını veren Elif & Mustafa Aygün çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Aygün Ailesinin Mutlu

İlginizi Çekebilir