Aygün ve Aydın Ailelerinden Düğüne Davet

Aygün ve Aydın Ailelerinden Düğüne Davet

Hatice Aygün ve Mustafa Aydın Ramazan Bayramından sonra gerçekleştirecekleri kına ve düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyor.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Hatice Aygün ile Taşlıgedik Mahallesinden Öğretim görevlisi Mustafa Aydın Uzungöl ve İstanbul’da gerçekleştirecekleri Kına,Düğün ve Resmi Nikah törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Uzungöl Mahallesinden Gencağa Muhammet & Fatma Aygün  çiftinin dünyalar güzeli kızları,Uzungöl Sezgin Otel Sahibi İsmail Sezgin’in yeğeni Hatice Aygün ile Taşlıgedik Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Fethiye &Dursun Aydın çiftinin yakışıklı oğlu Öğretim Görevlisi Mustafa Aydın  sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

“İki Cihan Saadetini aralamakla beraber,kalan ömrümüzün her anında birlikte olmaya karar verdik.Bu karara sizlerin de fiilen şahit olmanızı istedik.Bu masumane isteği vesile ederek ,sizleri aramızda görmek,bizleri  mutlu edeceğinin yanı sıra onurlandıracağını da bu davetiye ile sizlere bildirmek istedik.Buyurmaz mısınız?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Muradiye Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Çaykara’lı Mustafa Aydın Matematik ile ilgili alanlarda derslere giriyor.

Gelinin Babası Uzungöl’lü Genç İş Adamı Mehmet Aygün ile Damadın Babası Dursun Aydın gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler.

Aygün ve Aydın aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturmanın içerisindeyiz.Bu tatlı telaşın içinde imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşabilme ve ömrümüzün en mutlu anlarında yanımızda yer alarak mutluluğumuzu paylaşabilme gayreti içerisinde olmaya çalıştık.

Ancak bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde yine de ulaşamadığımız kıymetli gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde düğün haberimizi gören tüm gönül dostlarımızın bu düğün haberini bir Düğün Davetiyesi olarak kabul ederek 22 Nisan 2023 Cumartesi Günü Uzungöl’de,30 Nisan 2023 Pazar Günü ise İstanbul’da gerçekleştirecek olduğumuz,kına,düğün ve Nikah törenlerimizde aramızda görmekten çok büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.

DÜĞÜN-KINA

TARİH:22 Nisan 2023 Cumartesi

SAAT:18.00-23.00 arası

YER:Uzungöl Sezgin Otel Restaurant

NOT:18.00-20.00 Arası Düğün Töreni gerçekleştirilecek.Daha sonra bayanlar arasında Kına Töreni gerçekleştirilecek.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

TARİH:30 Nisan 2023 Pazar

SAAT:15.00-16.00 arası

YER:Pendik Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi İstanbul



İlginizi Çekebilir