Ayşe Çıkrık Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayşe Çıkrık Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dernekpazarı ilçesi Yenimahalle’sinden, ilçe esnaflarından Mehmet Kadri ve Cevat Çıkrık’ın anneleri Ayşe Çıkrık son yolculuğuna uğurlandı

İlçemiz Yeni Cami Mahallesinden Ali Çıkrık eşi, Mehmet Kadri Çıkrık ve Cevat Çıkrık’ın annesi, Ahmet Yalçınak’ın teyze ve kayın validesi, Ayşe Çıkrık (88) organ yetmezliğinden dün akşam saatlerinde Hakkın rahmetine kavuştu.

Bugün (14.05.2022 Cumartesi) Merkez Camii arkasında öğlen namazı sonrası yoğun cemaatin iştiraki ile kılınan cenaze namazından sonra Yeni Cami Mahallesindeki aile kabristanına defnedildi.

İlçenin sayılı işadamı olan oğlu, Mehmet Kadri’nin yeri ilçe ziyaretinde bulunan, siyasilerin, Bu acılı günde de dostları, Mehmet Kadri’yi unutmayıp acısını paylaşmaya koştular. Of kaymakamı Hayrettin Çiçek, Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Rize ilahiyat Fakültesi Dekanı, Salih Sabri Yavuz, Araklı Belediye Başkan Yardımcısı, Dernekpazarı Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Aşık,  Dr. Yusuf Aşık, Trabzon İşletme Müdürü Uğur Er, Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu objektifimize takılanlar, Diyarbakır Vali yardımcısı Murat Yıldız cenazeye çelenk gönderdi. Mehmet Kadri :”Böyle acılı günlerde insan tüm sevdiklerini yanında görmek ister, görünce de acısı azalır. Gelen, gelemeyip telefonla, sosyal medyada acılarını paylaşan herkese teşekkür ederim” dedi.

Merhumeye Allah dan rahmet Çıkrıklar ailesine ve sevenlerine de sabır dileriz.

İletişim:

Mehmet Kadri Çıkrık : 0532 647 1252

Cevat Çıkrık               : 0533 726 5483

Ahmet Yalçınak          : 0535 418 4035

Haber: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir