Ayşe Eroğlu İstanbul'da Vefat Etti

Ayşe Eroğlu İstanbul

Uzungöl’ün yetiştirmiş olduğu önemli İş Adamlarından Merhum Şaban Eroğlu’nun eşi Ayşe Eroğlu İstanbul’da vefat etti.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları bulunan Merhume Ayşe Eroğlu 97 yaşında vefat etti. Merhume Ayşe Eroğlu,İstanbul’da ikamet eden Yakup ve Recep Eroğlu ile Mine Akgün’ün anneleriydi.

Merhume Ayşe Eroğlu’nun cenazesi, İstanbul’dan Uzungöl’e getirildi.17 Şubat 2022 Perşembe günü öğlen namazını müteakip, Uzungöl merkez camiinden kılınacak olan cenaze namazının ardından Filak Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Ayşe Eroğlu’na  Allah’dan rahmet,  ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yakup Eroğlu –Oğlu-0 532 246 31 43

Recep Eroğlu - Oğlu-0 532 315 45 41

Mine Akgün-Kızı-0 505 4403313

HAYIRSEVER İŞ ADAMI ŞABAN EROĞLU’NU HATIRLAYALIM

1924 yılında Uzungöl’de doğan Uzungöl’lü Hayırsever İş Adamı  Hacı Şaban Eroğlu Uzungöl’ün İş Dünyasındaki en önemli isimlerinden bir tanesi olarak tanınıyordu. Uzun yıllar Erzurum ve Ağrı’da ticari faaliyetler yürüten ve aynı zamanda Türk Hava Kurumun’nun 30 yıl süresince Ağrı il başkanlığını, Ticaret Odası Meclis Başkanlığını ve bir çok derneğin yöneticiliğini  yürütmenin yanısıra, çeşitli eğitim kurumları yanında  sosyal sorumluluk projelerine de destek vermiştir.

Çevresinde sayılan, sosyal yanı ile  saygı değer bir kimliğe sahip olarak yardımseverliği ile de örnek bir kişilik sergilemiş ve bulunduğu çevrenin saygısını kazanmıştır. Karadeniz insanının doğudaki kalesi olarak her konuda yaptığı maddi ve manevi destekler ve  misafirperverliği ile de insanların gönlünde taht kurmuştur.

 



Anahtar Kelimeler: Eroğlu İstanbul' Vefat

İlginizi Çekebilir