Ayşe Karagöz, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayşe Karagöz, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl’de genç yaşta hayatını kaybeden Ayşe Karagöz son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede 5 Temmuz 2022 tarihinde vefat eden Ayşe Karagöz 6 Temmuz 2022 Çarşamba Günü Uzungöl’de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 10 senedir İlik kanseri hastalığı ile mücadele eden ve uzun zamandır hastanede belirli periyotlar ile tedavi gören Ayşe Karagöz 3 Temmuz Pazar günü Uzungöl’de evinde rahatsızlanmıştı.Eşi tarafından hastaneye kaldırılan Ayşe Karagöz KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ayşe Karagöz 45 yaşında hayatını kaybetmişti.

Merhume Ayşe Karagöz Uzungöl’ün sevilen Esnaflarından Süleyman Karagöz’ün eşi,Mehmet,Mustafa ve Şükrü Karagöz’ün kardeşlerinin hanımı,Ömer,Mehmet ve Murat Karagöz’ün amcalarının eşi,Serap ve Yusuf Karagöz’ün anneleriydi.

Merhume Ayşe Karagöz 6 Temmuz 2022 Çarşamba Günü Uzungöl Merkez Camii önünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Ayşe Karagöz’ün cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan ile çok kalabalık bir cemaat katıldı.

Merhume Ayşe Karagöz’ün cenaze namazında bir konuşma yapan Uzungöl Emekli İmam Hatiplerinden Hanefi Şahin Merhume Ayşe Karagöz’ün örnek bir Müslüman olarak yaşamını tamamladığını,çok uzun bir zaman kanser hastalığı ile mücadele etmesine rağmen her zaman iyimser olduğunu,durumunu kabullendiğini,halinden hiçbir zaman için şikayet etmediğini,bu durumun ise gerçek bir Müminin sahip olması gereken en önemli özelliği olduğunu ifade etti.

Merhume Ayşe Karagöz’ün cenaze namazı Emekli İmam Hatip Mustafa Akyüz tarafından kıldırılırken kılınan cenaze namazının ardından Merhume Ayşe Karagöz göz yaşları ve dualarla Hocalı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Merhume Ayşe Karagöz’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM
Süleyman Karagöz-Eşi-0 532 6745604

Yusuf Karagöz-Oğlu-0552 780 61 24

Mustafa Karagöz-Eşinin Abisi- 05352507533

Mehmet Karagöz-Eşinin Abisi- ‎0 506 837 74 61

Şükrü Karagöz-Eşinin Abisi- 0 538 632 90 45



Anahtar Kelimeler: Karagöz Yolculuğuna Uğurlandı

İlginizi Çekebilir