Aziz Kır Adaylığını Açıkladı

Aziz Kır Adaylığını Açıkladı

Soma´da İkamet Eden Çaykara´lı İş Adamı Hemşerimiz Aziz Kır Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı.

24 Haziran 2018 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimleri içi,n Adaylık süreci devam ederken Ülkemizin çeşitli yerlerinde Çaykara´lı Hemşerilerimiz de Milletvekili Aday Adaylığı için Başvurularını yapmaya devam ediyor.

Çaykara´lı Hemşerilerimizin Adaylığı ile ilgili bir Adaylık Başvurusu da Manisa İlimizden geldi.Ak Parti´de uzun yıllar siyaset yapan İş Adamı Aziz Kır´da 24 Haziran Genel Seçimleri için milletvekili aday adaylığını açıkladı./resimler/2018-5/3/1008291910420.jpg

KIR -MİLLETE HİZMET  SEVDASI İLE YOLA ÇIKTIK

Adaylığı ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan İş adamı Aziz Kır açıklamasında ?24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teyit edilmesi, daha güçlü Demokrasiyi imar etmek, büyüyen, gelişen çağdaş, Avrupa normlarındaki bir TÜRKİYE´yi yarınlara taşımak üzere olan bürokratik sisteme yeniden işlerlik kazandırmak birliğe, beraberliğe, kalkınmaya darbe vurulmak istendiği bir dönemde güllerin dikenler arasından baş göstermeye başladığı, ihanet çetelerinin birbirleriyle yarıştığı bir dönemde herkesin elini taşın altına sokması gerektiği bir dönemde bende Aziz KIR olarak karınca misali Reisin değirmenine bir nebze su taşımak için bende onbir yıldır sarsılmadan yürüdüğüm bu yolda bir taş da ben koyayım, bir damla su da bu yanan ateşe ben serpeyim diye SOMA´nın sorunlarını çok iyi bildiğime inanarak bu yola baş koydum.

/resimler/2018-5/3/1009029254857.jpg

 Liderler vardır çağlar açar, çağlar kapattılar.?Liderler vardır çağlar açar, çağlar kapattılar. Liderler vardır, yaşadıkları yüzyıla damgasını vururlar. Liderler vardır halkını karanlıklardan aydınlığa çıkarırlar. Liderler vardır milleti için etrafını saran tüm düşmanlara göğsünü siper ederler. Liderler vardır yarınları değil 2023´ü, 2053´ü, 2071´ri görürler. İşte bu Iidere Dünya Lideri denir. İşte bu lider RECEP TAYİP ERDOĞAN´a denir. Bende yarınlara ve torunlarımıza böyle bir liderle yürümenin onur ve gururunu yaşatacağım için bu zincirdeki bir halkada ben olmak için yola çıkmış bulunuyorum.

Böyle bir yolda yürümeyi, böyle bir liderle, böyle bir kadroyla çalışmayı bana nasip ettiği için Rabbime hamd ediyorum. Çözümün kararlılığıyla saklı olacağı bilinciyle Adalet ve Kalkınma Partisi öncesi sıkıntıları bu millete bir daha yaşatmamak için Demokrasi ayıplarını darbeleri, zorbaları bu ülkenin gündeminden çıkarmak kararlılığı ile 24 Haziran Milletvekili seçimine bende varım, bende adayım diye huzurunuza çıkmış bulunuyorum, halkın takdirini, halkın tevecühünü partinin onayını, esas kabul ederek çıktığım bu yolda ALLAH´ın takdirinin esas olduğu bilinciyle ALLAH yar ve yardımcımız olsun. HÜKÜM ALLAH´ındır. SOMA HALKINA SEVGİ VE SAYGILARIMLA?

AZİZ KIR KİMDİR ?

Milletvekili Adayı Aziz Kır İlçemizin en önemli Turizm Merkezi olan Uzungöl Beldesi Çamlık Mahallemizden Salih Kır´ın Oğlu aynı Mahallemizden Çaykaramızın en sevilen İŞ Adamlarımızdan Mustafa Kır´ın kardeşidir.

Uzun zamandır Manisa İli Soma İlçemizde İş Adamı olarak çalışan Aziz Kır çalışkanlığı,örnek ahlakı,işine duyduğu saygısı ve de en önemlisi insanlasr ile olan sıcak iletişimi ile örnek bişr insan olarak tanınıyor.

ANKETLERDE AÇIK ARA İLK SIRADA

24 Haziran seçimlerine doğru Aday Adayları sıra ile açıklanırken adayların seçilme ihtimalleri ile ilgili olarak da anket çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa İlimizde gerçekleştirilen anket çalışmalarında Çaykara´lı Hemşerimiz Aziz Kır fırtınası esiyor.

Yaklaşık 30 adayın yarıştığı Manisa İlimizde Hemşerimiz Aziz Kır en fazla oyu alarak anketlerde ilk sırada yer alıyor ve de Milletvekili seçilme ihtimali oldukça fazla görünüyor.



Anahtar Kelimeler: Aziz Adaylığını Açıkladı

İlginizi Çekebilir