Baba Hakyemez Dualarla Uğurlandı

Baba Hakyemez Dualarla Uğurlandı

ün Ankara´da hayatını kaybeden Anayasa Mahkemesi Üyesi Çaykara´lı Hemşerimiz Prof. Dr Yusuf Şevki Hakyemez´in Babası Hacı Muhammet Hakyemez 8 Ocak 2019 Salı Günü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı.

BABA HAKYEMEZ  DUALARLA UĞURLANDI

Dün Ankara´da hayatını kaybeden Anayasa Mahkemesi Üyesi Çaykara´lı Hemşerimiz Prof. Dr Yusuf Şevki Hakyemez´in Babası Hacı Muhammet Hakyemez  8 Ocak 2019 Salı Günü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen cenaze merasimi ile son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hacı Muhammet Hakyemez için Çaykara ilçe merkezinde düzenlenen törene, oğlu Prof Dr.Yusuf Şevki Hakyemez, ailesi ve yakınları ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykam, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve vatandaşlar katıldı./resimler/2019-1/8/1630062625755.jpgCenazede, Yusuf Şevki Hakyemez ve diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti.

MAHŞERİ KALABALIK

Saat 13.30´da İlçemiz Velioğlu Petrol´de kılınan cenaze namazı mahşeri bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

/resimler/2019-1/8/1631064658074.jpgÇaykara İlçemizden ve çevre İl ve İlçelerden yoğun katılımın olduğu cenaze namazı binlerce kişinin katılımı ile kılındı.

CENAZE NAMAZINI HACIMÜFTÜOĞLU KILDIRDI

Merhum Hacı Muhammet Hakyemez´in Cenaze Namazı , Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu tarafından kıldırıldı.Prof Dr Hacımüftüoğlu tarafından ayrıca cenaze namazı öncesinde kısa bir Vaaz da gerçekleştirildi.

SON YOLCULUK SOĞANLI MAHALLESİNDE

Merhum Muhammet Hakyemez kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ve dualar  eşliğinde İlçemiz Soğanlı Mahallesi Zihon(Üç Direk) Mahallesinde bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Fatih ÇAMUR
8.01.2019 17:53:15
Muhammet Amcamızın cenaze törenine görevimin zorluğu nedeniyle gelemedim.Yusuf ve Ahmet abilerime baş sağlığı diler babalarına da Allahtan rahmet dilerim.

İlginizi Çekebilir