Bahar İle Lokman’dan Ömürlük İmza

Bahar İle Lokman’dan  Ömürlük İmza

Taşkıran Mahallesinden Lokman Albayrak ile Sürmene’den Bahar Kol ,Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe “EVET” dediler.

Çaykara TİSKİ’de çalışan Taşkıran’lı Lokman Albayrak ile Sürmene’den Bahar Kol’un düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Özellikle gelin ve damadın Okul ve İş arkadaşlarının düğün törenine yoğun bir katılım gerçekleştirmeleri dikkatlerden kaçmadı.

25 Haziran 2022 Cumartesi günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Taşkıran Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu ,Çaykara TİSKİ Personeli, ile Sürmene,Trabzon ve çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce davetli katıldı.

Gelin ve damadın giriş dansları ile başlayan genç çiftlerin düğün törenlerinde daha sonra resmi nikah töreni gerçekleştirildi.Resmi nikah törenlnde gelinin nikah şahitliği Yeşim Aktürk tarafından gerçekleştirilirken damadın nikah şahitliği ise Aziz Ağırman tarafından gerçekleştirldi.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,resmi nikah töreninde gençlere bir ömür boyu sürecek olan mutlu bir evliliğin temel kurallarının sevgi,saygı,samimiyet ve sadakat olduğunu,gençlerin artık iki ailelerinin bulunduğunu,her iki tarafın ailelerine de gereken sevgi ve saygının gösterilmesi gerektiğini,mutlu bir yuvanın ancak bu şekilde kurulabileceğini ifade etti.Daha sonra Evlilik Cüzdanı Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Gelin Bahar Albayrak’a takdim edildi.

Genç çiftlerin Düğün törenlerinde Sanatçı Mahmut Özkal ile Uzungöl’lü Sanatçı Ahmet Karaca sahne alarak çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince bir akşam yaşamalarını sağladılar.

GELİNE TATLI BİR SÜRPRİZ

Genç çiftlerin düğün törenlerinde gelin Bahar Kol’a tatlı bir sürpriz de gerçekleştirildi.Gelinin kardeşi Sanatçı Dursun Kol tarafından çalınan kemençe ve söylenen birbirinden güzel türküler eşliğinde davetliler gönüllerince eğlenerek muhteşem bir akşam yaşadılar.

SÜRMENE FARKI

Sürmene’den düğüne  katılan gelinin misafirler düğün töreninde oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne farklı bir renk ve güzellik kattılar.Sanatçı Dursun Kol yönetiminde birbirinden güzel oyun havalarını sahneye koyan gençler özellikle Sürmene sallaması ile salonu alkış tufanına boğdular.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve Takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında misafirler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.Takı Töreni esnasında damadın arkadaşları tarafından gerçekleştirilen tatlı sürpriz salonu alkış tufanına boğdu.

Genç çiftlerin düğün töreni Yaş pasta ve Takı töreninin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Çekilen aile fotoğrafları ile birlikte düğün töreni sona ererken düğün töreni sonrasında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi gece yarısı Uzungöl’ü renk ve ışık bahçesine dönüştürdü.

Çaykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve güzel kararlarını alan Lokman & Bahar Albayrak çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Bahar Lokman’ Ömürlük

İlginizi Çekebilir