Bakan Karaismailoğlu Çaykara ve Uzungöl İle Bayramlaştı

Bakan Karaismailoğlu Çaykara ve Uzungöl İle Bayramlaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ramazan Bayramının ilk gününde Çaykara ve Uzungöl ile bayramlaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ramazan Bayramının ilk gününde Çaykara ve Uzungöl ile bayramlaştı.

21 Nisan 2023 Cuma günü Çaykara ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren Adalet Bakanı Karaismailoğlu’nu Çaykara ve Uzungöl  Bayram ziyaretlerinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çakmak,Çaykara Belediye Başkan V ekili Temel Şimşek,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara Gençlik kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan ile partililer katıldılar.

Bakan Karaismailoğlu’nun Çaykara ve Uzungöl ziyaretine AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları  Adil Karaismailoğlu,Mustafa Şen,Yılmaz Büyükaydın,Vehbi Koç,Meryem Sürmen,Zafer Ofluoğlu katıldılar.

Çaykara ve Uzungöl Esnafı ile Bayramlaşan ve Esnafın dilek ve taleplerini not alan Bakan Karaismailoğlu ayrıca vatandaşlar ile de sohbet ederek bayramlaştı.

Bakan Karaismailoğlu Çaykara ziyareti esnasında AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatına da bir ziyaret gerçekleştirdi.Bakan Karaismailoğlu burada protokol ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Bakan Karaismailoğlu’nu Çaykara İlçesinde misafir etmekten çok büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek Çaykara İlçesine vermiş oldukları hizmetler için teşekkür etti.

 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok konuşmasında Bakan Karaismailoğlu’nun kıymetli katkıları ile Çaykara İlçesinde gerçekleştirmiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Çaykara İlçesinin taleplerini de dile getirdi.

Yapımı gerçekleştirilecek olan Çaykara Bayburt Karayolu ile ilgili taleplerini Bakan Karaismailoğlu’na ileten Başkan Tok bu konuda Bakandan destek talebinde bulundu.

Çaykara İlçesi ve özellikle Turizm Merkezi Uzungöl’ün Doğalgaz talebini Bakan Karaismailoğlu’na ileten Başkan Tok bunun yanı sıra Çaykara İlçesinin en önemli sorunu olan Yüksekokul Binası ve Eğitim Öğretimde Lider İlçe olan Çaykara İlçesinde sınav ile öğrenci alan bir proje okulunun yapılması konusundaki taleplerini iletti.

Çaykara İlçesinin verimli ve bereketli topraklar olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ülke olarak Yeni Yüzyıla AK Parti iktidarı ile ve sağlam adımlar ile girmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen önemli yatırımların çok büyük bir bölümünün Trabzon iline gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Zorluoğlu bunun için Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Halkı adına teşekkür etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Vehbi Koç yaptığı konuşmada bu topraklara memleketin vefa borcunun bulunduğunu,bu topraklarda yer alan doğal güzellikler sayesinde Çaykara İlçesinin Ülkemizi Turizm alanında dünyaya tanıttığını bunun için bu toprakların her türlü hizmeti fazlası ile hak ettiğini ifade etti.

Basın Açıklamasının son bölümünde söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu AK Parti hükümetleri ile ülkenin huzur ve refaha kavuştuğunu ülkeye güven ve istikrar geldiğini AK Partinin hizmetleri ile gelecek yüzyılın Türkiye yüzyılı olacağını ifade etti.

Bakan Adil Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet Çaykara İlçesinde Esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek sohbet ederken daha sonra ise Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Esnafları  ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlaştı.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir