Bakan Uraloğlu Çaykara'da

Bakan Uraloğlu Çaykara

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Çaykara İlçesini ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Trabzon ziyaretleri kapsamında ÇÖaykara İlçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. 

Bakan Uraloğlu’nun Çaykara İlçesi ziyaretine AK Parti Trabzon Milletvekili Haluk Ulusoy ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu da katıldı. 

Bakan Uraloğlu’nu Çaykara İlçesinde Of Kaymakamı ve Çaykara Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,muhtarlar ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Bakan Uraloğlu’na Çaykara İlçesine girişte AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Ayşe Cuman tarafından çiçek takdimi yapıldı. 

Protokol ve vatandaşlhar ile tek tek tokalaşan Bakan Uraloğlu daha sonra AK Parti Çaykara İlçe Teşkilat binasına geçerek burada bir Basın Boplantısı gerçekleştirdi. 

Bakan Uraloğlu’nun Basın Toplantısı öncesinde Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatinfi Başkanı Mehmet Savaş Dündar tarafından Bakan Uraloğlu için kaleme alınan şiir Başkan Dündar tarafından okundu. 

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından birer selamlama konuşması yapıldı. 

Başkan Tok selamlama konuşmasında Bakan Uraloğlu’na Çaykara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Çaykara İlçesinin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili de Bakan Uraloğlu’ndan destek talebinde bulundu. 

Başta Çaykara İlçesi ve Turizm Merkezi Uzungöl’de yaşanan trafik sorunu,yapımı devam eden Çaykara Bayburt yolu konusunda Bakan Uraloğlu’ ndan destek talebinde bulunan Başkan Tok ayrıca Çaykara İlçesinin en önemli sorunlarından bir tanesinin doğalgaz olduğu ifade edilerek bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ile birlikte Çaykara İlçesine hizmet getirilmesi talebinde bulundu. 

Konuşmasına kendilerine gösterilen sıcak ve samimi karşılama ortamından dolayı teşekkür ederek başlayan Bakan Uraloğlu Çaykara insanının çok daha iyi hizmet kalitesini hak ettiğini,Karaçam Tüneli ve Bayburt yolunun devam ettiğini,Doğalgaz konusunda Enerji Bakanının zaten gereğini yerine getireceğini kendilerinin de her türklü desteği vermeğe hazır olduğunu ifade etti. 



Anahtar Kelimeler: Bakan Uraloğlu Çaykara'

İlginizi Çekebilir