Bakasetas Uzungöl'de Yorgunluk Attı

Bakasetas Uzungöl

Trabzon Spor’un Yıldız Futbolcusu Anastosis Bakasetas Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından yorgunluğunu Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de attı.

29 Ekim 2021 Cuma gecesi Çaykur Rize Spor ile oynanan Süper Lig 11. Hafta karşılaşmasının 2. Yarısında oyuna giren ve takımın kazanmasında çok büyük pay sahibi olan Anastosis Bakasetas bu sezon göstermiş olduğu muhteşem performans ile Trabzon Spor taraftarının göz bebeği durumunda.

Bakasetas Çaykur Rize Spor karşılaşmasının ardından 31 Ekim 2021 Pazar günü Kız Arkadaşı Avraam ve arkadaşları ile birlikte soluğu Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de aldı.

Uzungöl’ün sembolü haline gelmiş olan Uzungöl Merkez Camii,Uzungöl Kemer Köprü ve göl kenarında bolca hatıra fotoğrafı çektiren Anastosis Bakasetas göl çevresinde yürüyüş yapmayı da ihmal etmedi. Uzungöl Seyir Terasını da ziyaret eden Bakasetas, Glazomat mevkiinden Uzungöl’ü kuş bakışı seyretti ve kahvaltı ile birlikte arkadaşları ile beraber çay sefası yaptı. Gün boyu Uzungöl’ü gezen Anastosis Bakasetas akşam saatlerinde ise Uzungöl’den ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Bakasetas' Yorgunluk

İlginizi Çekebilir