Banka Müdürleri,Çaykara'ya Veda Etti

Banka Müdürleri,Çaykara

Çaykara Ziraat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan ile Çaykara Halk Bankası Müdürü Halil İbrahim Deberoğlu Çaykara İlçesine veda ettiler.

Çaykara Ziraat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan ile Çaykara Halk Bankası Müdürü Halil İbrahim Deberoğlu Çaykara İlçesine veda ettiler.

Banka Müdürleri görev yeri değişikliği kapsamında Trabzon Of İlçesi Ziraat Bankası Müdürlüğü görevine atanan Çaykara Ziraat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan ile Trabzon Sürmene Halk Bankası Müdürlüğü görevine atanan Halil İbrahim Deberoğlu Çaykara İlçesinden ayrılarak atandıkları ilçelerde görevlerine başladılar.

2018 Yılından bu yana 5 senedir Çaykara İlçesine hizmet vermeye çalıştığını ifade eden Çaykara Ziraat Bankası Müdürü Lokman Kızılhan,Çaykara ilçesinde vatandaşlar ve bütün Kurumlar ile çok büyük bir uyum içinde hizmet verdiklerini görev icabı Çaykara İlçesinden istemeden de olsa ayrılmak durumunda kaldıklarını sözlerine ekledi.

Ayrılık sürecinin çok hızlı gelişmesi sebebi ile bir çok gönül dostuna Allah’a ısmarladık diyemediklerini ifade eden Müdür Kızılhan, kendisinin herkese hakkını helal ettiğini,başta Çaykara ve Uzungöl Esnafı olmak üzere tanıdık tüm dostlardan da helallik beklediklerini sözlerine ekledi.

2019 Yılından bu yana Çaykara Halk Bankası Müdürlüğü görevini yürüten Halil İbrahim Deberoğlu,Çaykara İlçesinden hiç istemeden de olsa görev icabı ayrılmak durumunda kaldığını,4.5 yıl boyunca Çaykara İlçesinde çok güzel anılar biriktirdiğini,Çaykara insanı ile çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını,ayrılık sürecinin çok hızlı gelişmesi sebebi ile bir çok gönül dostuna Allah’a ısmarladık diyemediklerini,Çaykara İlçesinin ve buradaki mükemmel çalışma ortamının bir ömür boyu hafızasında saklı kalacağını,kendisinin herkese hakkını helal ettiğini,başta Çaykara ve Uzungöl Esnafı olmak üzere tanıdık tüm dostlardan da helallik beklediklerini sözlerine ekledi.

MÜDÜR LOKMAN KIZILHAN’I ANIMSAYALIM

Rize/ Çamlıhemşin doğumlu olan Müdür Lokman Kızılhan  Evli 3 çocuk babası .2018 yılı  Ağustos ayında Çaykara İlçesinde göreve başlayan Müdür Kızılhan 2023 Yılında Of İlçesi Ziraat Bankası Müdürlüğü Görevine atanması sebebi ile Çaykara İlçesinden ayrıldı.

MÜDÜR HALİL İBRAHİM DEBEROĞLU’NU ANIMSAYALIM

İş hayatına 10/01/1995 yılında Çaykara Halk Bankasında başladı. 07/04/2002 tarihinde şubenin kapanmasıyla Of şubesine tayin oldu. 24/12/2010 tarihinde Araklı Şubesine 01/01/2017 tarihinde Akçaabat Şubesine tayin oldu. 07/01/2019 tarihinde ilk görev yerim olan ve 2015 yılında tekrar faaliyete başlayan Halk Bankasına tekrar tayin oldu. 08/08/2019 tarihinde aynı Şubede Şube Müdürü olarak atandı.

 04/08/2023 tarihinde Sürmene Halk Bankası Şubesine atandı.



Anahtar Kelimeler: Banka Müdürleri Çaykara'

İlginizi Çekebilir