Başarılı Öğrencilere Başkandan Ödül

Başarılı Öğrencilere Başkandan Ödül

Çaykara İmam Hatip Anadolu lisesinde Başarılı Öğrenciler ödüllendirildi.

Tüm Yurtta olduğu gibi Çaykara´da 2014-2015 öğretim yılı tamamlanarak tüm okullarda öğrenciler Karnelerini alarak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline girmiş oldular. 

2014-2015 öğretim yılının tamamlaması dolayısıyla Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulunda okuyan başarılı öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen törene, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, Çaykara Anadolu İmam Hatip Müdürü Ali Leblebici, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı./resimler/2015-6/12/2015435302493.jpgBelediye Başkanı Tok ödül töreninde yaptığı konuşmada, Geçmiş dönemlerde imam hatip okulları öğrencilerinin yaşadıkları olumsuzluklar geri kaldı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir imam hatip mezunudur. Bundan sonra farklı bir duyarlılık içerisinde imam hatip okullarına gereken önemi vermemiz gerekiyor. Bir yerel yönetici olarak üzerime düşen hangi görev varsa bunu fazlasıyla ifa edeceğimi belirtmek istiyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi./resimler/2015-6/12/2035076105762.jpgKonuşmaların ardından İmam Hatip Anadolu lisesi ile İmam Hatip Ortaokulunda 2014-2015 öğretim yılında başarışlı öğrencilere plaket ve madalyalarını Belediye başkanı Hanefi Tok taktım etti. Ayrıca sınıflar arasında yapılan sportif müsabakalarda birinci olan 10-A sınıfına kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş tarafından taktim edildi.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

Fotoğraflar: Berat Tosun



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir