Başkan Tok Muhtarlar İle 4 Seneyi Değerlendirdi

Başkan Tok Muhtarlar İle 4 Seneyi Değerlendirdi

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kaymakam İhsan Ayrancı İle Birlikte Sabah Kahvaltısında Muhtarlar İle Bir Araya Geldi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İlçemizde Görev Yapan Muhtarlar ile 4 yıllık Hizmet Süresinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Sabah Kahvaltısında Muhtarlar ile bir araya gelen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok hem 4 senelik hizmet süresinde gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirme imkanı buldu hem de Muhtarlarımızın sorunlarını dinledi./resimler/2018-3/10/1531040794534.jpgÇaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başkanlığında 10 Mart 2018 Tarihinde Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Kahvaltı ve Değerlendirme Toplantısına Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Belediye Başkan Vekili İsmail Hakkı Sivaz ile Çaykara İlçemizde görev yapan Muhtarlarımız katıldılar.

SLAYT SUNUMU                 

4 Sene Boyunca Çaykara İlçemizde ve de Mahallelerimizde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili, olarak Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan Slayt Sunumu gerçekleştirildi.

4 SENEDE 40 MİLYON TL´LİK YATIRIM

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından 4 sene içerisinde Çaykara İlçemize yaklaşık 40 milyon TL´lik yatırım yapıldığını anımsattı.Bu yatırımlar için Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya teşekkür eden Başkan Tok ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi,Trabzon Valiliği ve de Trabzon İlimizde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına da Destek ve katkılarından dolayı Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA ÇOK FARKLI BİR İLÇE

Çaykara İlçemizin hem Muhtarları ile hem de çalışkan ve de yürekli insanları ile çok farklı bir İlçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu güzel yürekli ve çalışkan insanların bulunduğu Güzel İlçemize hizmet vermenin kendileri için çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti./resimler/2018-3/10/1531393295183.jpgYaklaşık 1.5 senedir Çaykara İlçemizde  insanlarımıza hizmet verdiklerini anımsatan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte Muhtarlarımız ile iş birliği yaparak Çaykara İlçemizde bulunan her vatandaşımıza ulaşmaya çalıştıklarını ve de her vatandaşımızın sorununu çözmek için gayret içerisinde olduklarını ifade etti.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA´YA HİZMET BİR SEVDADIR

İnsanlarımıza hizmet taşıma noktasında Muhtarlarımızın son derece önemli bir yere sahip olduklarını anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Çaykara insanımıza Hizmet taşıma gayreti içersinde oldukloarını anımsattı./resimler/2018-3/10/1532054077003.jpgCumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Muhtarlarımıza vermiş oldukları önem ve Muhtarlarımız ile yapmış oldukları toplantıları anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok kendilerinin de insanlarımıza hizmet taşıma noktasında Muhtarlarımıza çok büyük bir önem verdiklerini ve de Muhtarlarımızın kendilerine getirmiş oldukları her hizmet talebini olumlu bir şekilde sonuçlandırmaya çalıştıklarını anımsattı.

4 Senelik Hizmet süreleri i,çerisinde Çaykara İlçemizde hiçbir Mahalle ayrımı yapmadan her mahallemize hizmet taşıomaya çalıştıklarını anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok sadece bu hizmetleri önem sırasına göre sıraya koyduklarını ve de sırası gelen hizmeti gerçekleştirerek insanlarımızın hizmetine sunduklarını anımsattı.

MUHTARLA DERNEĞİ BAŞKANI KULAÇ-HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un 4 Se4nelik Hizmet süreleri Döneminde  İlçemizde bulunan her Mahallemize çok önemli hizmetler sunduklarını anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve de Çamlıbel Mahalle Muhtarımız Abdullah Kulaç İlçemizde görev yapan Muhtarlar olarak 4 sene boyunca  Kaymakamımız ve de Belediye Başkanımız ile çok büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını anımsattı./resimler/2018-3/10/1532415327674.jpgŞimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Hem Kaymakamımız hjem de Belediye Başkanımız ile bir ekip Ruhu içerisinde uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Kulaç Destek ve Katkılarından Dolayı Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Çaykara İlçemizde Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.Kentsel Dönüşüm Birinci Etap Çalışmalarında Yıkım işlemlerinde sona gelindi.

Mevcut Garajların da yıkım işleminin tamamlanmasının ardından Birinci Etap Yıkım Çalışması tamamlanmış olacak./resimler/2018-3/10/1533188297132.jpgKentsel Dönüşüm Birinci Etap çalışmaları kapsamında mevcut Hükümet binasından Müftülük binasına kadar olan bölümde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Nezihi  Serdaroğlu´na ait İşyerinden Eczaneye kadar olan bölümde de yıkım çalışmaları devam ediyor.

Birinci Etap Çalışmaları kapsamında Mevcut Garajlar da yıkılarak Mevcut Garajların yerine hem Düğün Salonu hem Konferans Salonu,100 Araçlık Oto Park  hem de Çaykara İlçemize yakışır Modern bir Otogar İnşaatı gerçekleştirilecek.

TÜNEL ÇIKIŞINDA ALTERNATİF ARAYIŞI

Çaykara İlçemizde yapımı devam eden Tünel´in Çaykara Tarafındaki çıkış bölümünde yer alan iki binanın yıkı da toplantıda gündeme getirildi.Toplantıda bu iki bina ile ilgili alternatif arayışında bulunulacağı alternatif bulunabilirse bu iki binanın yıkımının gerçekleştirilmeyeceği ifade edildi.

MUHTARLA R MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALARI VE BEKLENTİLERİNİ ANLATTI

Toplantının son bölümünde ise her Mahalle Muhtarı hem  kendi Mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi hem de Mahalleleri ile ilgili dilek ve temennilerini ifade ettiler.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir