Başkan Tok,´TGRT VİZYON´ Programında (VİDEO)

Başkan Tok,´TGRT VİZYON´ Programında (VİDEO)

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ´TGRT GENİŞ VİZYON´ adlı programda açıklamalarda bulundu.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ´TGRT YURTVİZYON´ adlı programda ilçemizi tanıtarak Uzungöl ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Belediye başkanı Hanefi Tok, Çaykara´nın sahip olduğu Kültürel değerleriyle, bölgemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´ü, yeşili doğası ve yaylalarıyla turizmde ve eğitimde lider olma yolunda büyük mesafeler almıştır,?dedi. 

TGRT Haber Kanalında yapımcılığını Havva Nuriye Çulha´nın yaptığı aktüel haber tanıtım programı olan Yurtvizyon programında Çaykara ilçesinin tanıtımı için yapılan çekimler yakında yayınlanacak. 

TGRT Haber ekibi Çaykara´ya gelerek ilçenin tanıtımını yapmak için çekimlerde bulundu. İlçenin tarihinin ve özelliklerinin tanıtılan belgesel için Çaykara´nın farklı noktasından çekimler yapıldı. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, çekilen belgeselde Çaykara tarihi, Kültürü, doğal güzelliği, Uzungöl´ü ve turizmde geldiği noktaları ile ilçenin eğitimdeki başarıları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çaykara´nın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tok, yapılması gereken çalışmaları anlattı. Özellikle turizm ve eğitim konusunda değerlendirmelerde bulunan Tok, Uzungöl´de yapılması düşünülen teleferik, sıcaksu sontajı ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle ilçenin eğitimde gelinen başarının daha ileriye taşınması ile ilgili çalışmaları anlattı. Sultanmurat Yaylasında 70 dönüm arazı üzerinde TOKİ ile işbirliği içinde yapılacak kentsel dönüşüm hakında bilgiler veren başkan Tok,?Çaykaralı bir şey iddia ediyorsa bunu mutlaka başarır,?dedi. 

Başkan Hanefi Tok´un yaptığı söyleşi  Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir