Başkan Tok´un Kardeş Acısı

Başkan Tok´un Kardeş Acısı

Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok´un Kız Kardeşi Fındıka Tok, Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Hayatını Kaybetti

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Kardeşi  Fındıka Tok Eğridere Mahallesinde geçirdiği kalp krizi sonrasında ne yazık ki hayatını kaybetti.

47 Yaşında olan ve her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Başkan Hanefi Tok´un Kardeşi Fındıka  Tok geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda ne yazık ki genç yaşta  aramızdan ayrılarak Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğdu.

Merhum Fındıka Tok cenazesi 7 Mayıs 2019 Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camiinde Kılınacak olan cenaze namazının ardından Eğridere Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem ailesi olarak Merhum Tok´a Allahtan Rahmet ,başta Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok olmak üzere tüm aile bireylerine ve Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Hanefi Tok: 0533 763 68 72



Anahtar Kelimeler: Başkan Kardeş Acısı
Mehmet Hanefi BAL
7.05.2019 22:15:27
Mekanı cennet olsun.Yakınlarına baş sağlığı dilerim

ALİ KEMAL AYDIN
8.05.2019 00:46:15
Sevgili Başkanımız HANEFİ Beyinin kardeşi kardeşimiz FINDIKA Hanıma ALLAH rahmet eylesin. . MEVLAM mekânını makamını cennet eylesin. MEVLAM TOK AİLE yapısına dostlarına sevenlerine sabır ve tahammüller nasip eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar? SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR ? SEVGİLER??

Öğretmen Ömer ÇAMUR
8.05.2019 11:28:35
Sayın Hanefi Bey, Kardeşinize Allah,tan rahmet kalanlara sağlıklı uzun ömürler dilerim.

İlginizi Çekebilir