Başkan Tok´tan, Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül

Başkan Tok´tan, Kitap Okuyan Öğrencilere Ödül

Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından ödüllendirildi.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Bilgisayar tableti, Bisiklet, Kol satı ve spor ayakkabısı ile ödüllendirildi. 

Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için Zeki Bilge İlkokulu Müdürlüğü tarafından sınıflar arasında düzenlenen ?Kitap okuma? yarışmasında dereceye giren öğrencilere okulda düzenlenen törenle Belediye Başkanı tarafından ödülleri verildi./resimler/2015-6/11/1343045026407.jpgZeki Bilge İlkokulu sınıflarında birinci olan, 2-B sınıfından Ceylin Yerlikaya, 3-A sınıfından Hamza Özen, 3-B sınıfından Mehmet Talha Velioğlu ve 4-A sınıfından Feyza Nur Kılıç´a bilgisayar tabletleri Başkan Tok tarafından verildi. Aynı törende 2 ve 3´ncü olan öğrencilere hediyeleri taktım edildi. 

Törende konuşan Başkan Tok,? Belediye olarak eğitime her türlü desteği sağladıklarını, öğrencilerimizin bu tür başarılarını gördükçe bizler de memnun oluyoruz. Göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin bu seviyeye gelmesinde büyük emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyor, bu başarılarının devamını temenni ediyorum.? şeklinde konuştu.  

Dereceye giren öğrenciler aldıkları ödüllerle sevinçleri yüzlerinden okunurken, başkan Tok´a davranışından dolayı teşekkür ettiler. 

SINIFLARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

2-B SINIFI

1-Ceylin Yerlikaya

2-Gökçe Kaynarpınar

3-Emrullah Naim Gedik 

 

3-A SINIFI

1-Hamza Özen

2-Ahmet Mümin Hoş

3-Semih Hacıpaşaoğlu

 

3-B SINIFI

1-Mehmet Talha Velioğlu

2-Abdurrahman Gönan

3-Yusuf Uysal

 

4-A SINIFI

1-Feyza Nur Kılıç

2-Ahmet Sevinç

3-Fatma Berra Gedik

Haber Çaykara Gündem Gazetesi

Fotoğraflar: Berat Tosun



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir