Başkan Zorluoğlu, Eğitim Camiasının ilk Ders Heyecanına Ortak oldu

Başkan Zorluoğlu, Eğitim Camiasının ilk Ders Heyecanına Ortak oldu

Başkan Zorluoğlu, Eğitim Camiasının ilk Ders Heyecanına Ortak oldu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı ilçesi Yılmaz Çebi İlk ve Ortaokulu´nda 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılışına katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılı haftasının kutlandığı okulda incelemelerde bulunan ve düzenlenen programda büyük ilgiyle karşılanan Başkan Zorluoğlu´na, büyükşehir belediyesinin okul bahçesi ve çevre düzenlemesine yönelik çalışmalarından dolayı okul yönetimi ve veliler tarafından teşekkür edildi./resimler/2019-9/10/1019297710214.jpg?EĞİTİME YAPILAN YATIRIM EN KIYMETLİ YATIRIMDIR? 

Programda konuşan Başkan Zorluoğlu, ?Bugün eğitim öğretim yılının ilk günü ve bu günü sizlerle beraber yaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Eğitim öğretim yılı inşallah velilerimiz, ailelerimiz, çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun. Eğitime yapılan yatırım şüphesiz en kıymetli yatırımdır. Ve kendini en kısa sürede karşılayan bir yatırımdır. Dolayısıyla; devlet olarak, milli eğitim teşkilatı olarak, valilik olarak, il ve ilçe belediyeleri olarak, sivil toplum örgütleri ve iş adamlarımızla beraber eğitim alanına yatırım yapmaya devam etmek zorundayız. Genç bir nüfusumuz var. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında belki de bizim en güçlü yanımız genç bir nüfusa sahip olmamız. İşte bu genç nüfusu çağın gereklerine uygun olarak yetiştirebilirsek, erdemli ve faziletli bir nesil olarak yetiştirebilirsek, dünyanın nereye gittiğini, dünyanın yönünü iyi belirleyen bir nesil olarak yetiştirebilirsek, inanıyorum geleceğimiz çok daha müreffeh olacak? dedi./resimler/2019-9/10/1020314586355.jpgBaşkan Zorluoğlu, ?21. yüzyıl inanıyorum ki; gerçek anlamda ülkemizin ve milletimizin hâkim güç olduğu bir yüzyıl olacaktır. Bu manada Araklı´da bugün değerli bir uygulamayı hep beraber gördük. Büyükşehir belediyemizin katkısı oldu. Kızılay´ımızın ve bir iş adamımızın desteği ile okulumuz geçen yıllara göre fiziki anlamda daha hazır bir şekilde eğitim öğretime başlamış oldu. Bu örnek uygulamanın diğer okullarımız için de gerçekleştirilmesi için çaba göstereceğiz. Çocuklardaki heyecanı gördüm. İnşallah kısa zamanda öğretmenlerimizin de gayreti ile yeni okula başlayan yavrularımız okuma yazmayı da öğrenecekler. Bütün öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü onlarda da bir heyecan var. Öğretmenlik mesleği ile ilgili çok fazla söze gerek yok. Hakikaten tam anlamıyla bir fedakârlık ve özveri mesleğidir. Bütün öğretmenlerimize ve idarecilerimize de üstün başarılar diliyorum. Velilerden istirhamımız, okullarla irtibatlarını kesmesinler. Sürekli gidip gelsinler. Öğretmenlerle ve yöneticilerle irtibat halinde olsunlar. Okulumuzun bu sene çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu okulu yakından takip edeceğim. Tekrar eğitim öğretim dönemi hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı./resimler/2019-9/10/1021010680696.jpgKonuşmaların ardından Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin´in, okula katkılarından dolayı plaket takdim ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, törenin ardından Araklı Belediyesine geçerek Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi´yi ziyaret etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir