Başkan Zorluoğlu hemşehrileri ile buluştu

Başkan Zorluoğlu hemşehrileri ile buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı hemşehrimiz Murat Zorluoğlu, Trabzon´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı hemşehrimiz Murat Zorluoğlu, Trabzon´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek gelecek günlerde Trabzon´da uygulanacak olan projeler hakkında bilgi verdi. /resimler/2020-2/20/1136108531494.jpgÇaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Zorluoğlu´na hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. 

Başkan Zorluoğlu´nun ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade eden, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin, dernek olarak eğitim konusunda bazı projelerimizi hayata geçirmek için destek beklediklerini belirterek, özellikle yıllar önce YÖK tarafından  onaylanan Çaykara´da meslek yüksekokulunu faaliyete geçirmek için değerli başkanımızın katkılarını bekliyoruz, dedi./resimler/2020-2/20/1136326969381.jpgZengin, Turizm ve ekoloji tarım alanlarında Avrupa birliği fonlarından yararlanmak için büyükşehir belediyesi ile ortak olarak hazırlayacağımız projelerle yöremize katkı sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca yapacağımız diğer çalışmalarla başkanımızdan destek bekliyoruz, ?ifadesini kullandı./resimler/2020-2/20/1136525407259.jpgTrabzon Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimleri oluşturduklarını belirten Başkan Zorluoğlu, ? 2020 yılı bütçesini hazırladık.Trabzon´un en önemli sorunu olan içme suyunda kullanılan asbest borulardan kurtarmaktır. Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık yakında altyapı çalışmalara başlayacağız. İnsanımız sağlıklı bir şekilde suyunu kullanacaktır. Trafik sorununu çözülmesi için hazırladığımız projelerimiz var. Trabzon´un kanayan yarası olan dolmuş sorununu çözmek için çalışmalarımızı tamamladık. Trabzon Meydan ve uzun sokak çivarında bulunan binaları diş cephe değişimi ile ilgili çalışmalarımız başladı. 4 yıl sonra Trabzon´da çok güzel görüntüler olacaktır. Sultanmurat Şekersu yolunun asfaltlanması için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca alacağımız yeni otobüslerle Çaykara ve çevresine kaliteli taşımacılık yapacağız,"dedi./resimler/2020-2/20/1137295408077.jpg 



İlginizi Çekebilir