Başkan Adayı İşci,Projelerini Sıraladı

Başkan Adayı İşci,Projelerini Sıraladı

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ PARTİ’den Çaykara Belediye Başkanlığı Adaylığını ilhan eden İŞ Adamı Turizmci Ayhan İşci Çaykara İlçesi ile ilgili projelerini açıkladı.

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ PARTİ’den Çaykara Belediye Başkanlığı Adaylığını ilhan eden İŞ Adamı Turizmci Ayhan İşci Çaykara İlçesi ile ilgili projelerini açıkladı.

Başkan Adayı Ayhan İşci’nin Çaykara İlçesi ile ilgili projeleri şu şekilde;

PROJELER

1.BEYAZ MASA

Belediye bünyesinden 7/24 hizmet verecek bir ekip kurulacak,vatandaş tüm sorunları için bu birimi arayarak (elektrik,su ,kanalizayon,düğün,cenaze v.b) belediyenin gücünü de arkasına alarak sorunların bir an önce çözümü sağlanmış olacak.

2. İŞ MERKEZİ

Yeni yol güzergahının  ilçemizin dışında kalması bizlere yeni projeler olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Yıllık yaklaşık iki milyar dolar civarında sirkülâsyonu olan Uzungöl yolu üzerinde inşa edeceğimiz iş yerlerine bölge insanımıza ticaret yapma imkanı sunacağız. Burada öncelik yöre esnafımıza yöre insanımızın organik ürünlerinin daha çok kişilere ulaşımını sağlamak. Bunun yanı sıra işyerinin olduğu yere yine konut projelerini yaparak yöre halkına rahatlık sunmak. Ayrıca küçük büyük her yaşa stres attıracak ortamlar sunmak

3. İSTİHTAM

Bölgemizde her yıl şehir dışından eleman alımı oluyor ne yazık ki artık bu durumu yeni programlarla kendi bölgemizden sağlayacağız. 

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile  işbirliğiyle yapılacak olan kurs eğitimleri olacaktır,  burada ticari yabancı dil eğitimi ( İngilizce, Arapça) verilecek böylelikle  asgari ücretinde üstünde kazanç kapısı açılacaktır.

Gastronomi (aşçılık) kursu, hem yöresel hem de Türk mutfağının zengin menüleri ile tanışıp tanıştırtacağız. Komi, garson eğitimi en çok ihtiyaçlardan biri. Bu kurslarda eğitim alanlar belediyenin misafirlerine sunum yaparak stajlarını tamamlayıp belge almaları sağlanacaktır. 

Artık ister bir otelde ister bir restoran da çalışmak senin elinde, kimse gurbete gitmek zorunda kalmayacak, küçük büyük erkek kadın her yaşa göre iş fırsatları artık sizin elinizde.

4.UZUNGÖL TRAFİK SORUNU

Bölgemiz Taşkıran mevkiinde düşündüğümüz bu proje Uzungöl’de yaşanan trafik sorununu en aza çekebilmek. Şanjıman uzunluklarına göre otoparklar yapılıp buradan yolcuları transfer ederek ulaşıma nefes aldırmak. Kimse saatler suren akmayan trafik çilesini çekmeyecek. Taşkıran ‘ın misafirperverliğinden  Uzungöl’e geçecek.

5.MARKALAŞMA

Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta gerekli desteklerin artırılmasını sağlamak.  Ette sütte o kadar lezzetlidir ki burada yetişen besi hayvanları  bazen bu zenginliği unutuyoruz  bunun devamlılığını sağlayabilmek ekonomiye ve bölgemize faydalı olabilmek için birlikte çalışmalar yapılacaktır.

6.KIŞ TURİZMİ

Sadece yazın şenlik görüp kışın adeta yasa girilen bir bölge gibi olmayacağız artik. Konusunda uzman ekiplerle birlikte kış turizminin temelini atacağız. Bunun yanı sıra hamsi festivali kemençe festivali gibi eğlenceli aktiviteler sunulacaktır.

7.KONUT PROJESİ

Her geçen gün büyüyen çaykaramıza yeni konut projeleri ve kentsel dönüşüm projesi.  Memurundan esnafına bir çok çalışanımız maalesef ki konut probleminden dolayı of hatta Trabzon’a kadar her gün git gel yapmaktadır,  artık yollarda geçen zamanınızı kendinize ayırabileceksiniz. Çeşitli bölgelerde yapılacak olan konutlar için mümkün olduğunca hızlı çalışmalar sağlanacaktır. Sağlam hızlı güvenilebilir işin uzmanlarınca artık yeni yaşam yerleri sizlere çok yakın.

8.DOĞALGAZ

Artık ısınmak çile olmaktan çıkmalı. Doğal gazın bölgemize ulaşımını hızlandırma projeleri. Bu rahatlık bizim ihtiyacımız.

9.YÖRESEL PAZAR

Bölgemizin sadece eti, sütü değil  mısırı, fasulyesi, yöresel islemesi ,dokuması   bunların hem sürdürülebilir hem de  ulaşılabilir olabilmesi için  halk pazarı projesi hazırladık  ,böylelikle kadınlarımız istedikleri gibi satışlarını sağlayacaklardır. Kalkınma projeleri her alanda oluşacaktır yeter ki 5dk daha düşün.

10.AŞ EVLERİ

Bölgemizde kış aylarında genel olarak yaşlılarımız kaldığı gençlerin çalışmak için şehir dışında kaldığı görülmüştür. Alışkanlıkları nedeni ile köyünden vazgeçemeyen yaşlılarımız için en azından günde bir defa olmak üzere belli noktalarda kuracağımız aş evleri ile yaşlılarımıza ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek servis edeceğiz. Düğün ve cenazelerde belediye olarak yeme içme imkanı sağlayacağız

11.SPOR FAALİYETLERİ

Çaykara sporumuz için her türlü imkânı sağlayacak profesyonel destek sağlayacağız. Yıllık olarak düzenlenen mahalleler arası futbol, voleybol, basketbol, masatenisi v.b sosyal faaliyetler düzenleyeceğiz.

12. SOSYAL TESİSLER

Çaykaramızda misafirimizi ağırlayacak, ailemizle akşam oturup çayımızı yemeğimizi yiyebileceğimiz sosyal tesisler inşa edeceğiz. Bu tesislerde çocuklarımızın zaman geçirmesi için oyun alanları, öğrencilerimizin zaman geçirecekleri faaliyet alanları oluşturacağız

13.ÇAYKARA TARFİK SORUNU

Dar kaldırımlar, olmayan yürüyüş yolları, Pazar kurulduğundaki trafik keşmekeşi çözeceğiz.

14.ÇOCUK PARKI

Şehrin dışında açılmış olan oyun parkını ulaşımı kolay konutlara yakın yerlerde yeniden inşa edeceğiz. Güvenli bir şekilde aileler çocuklarını parka götürebilecek ve bir trafik sorunu ile karşılaşmayacaklar.

İYİ PARTİ ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYHAN İŞÇİ’Yİ TANIYALIM

21.07.1979 TRABZON/ÇAYKARA

Ayhan İŞÇİ TRABZON’NUN ÇAYKARA  ilçesinde 4 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi. Ailesi o gün ki şartlardan dolayı HATAY Kırıkhana iskan edilmesi nedeni ile eğitim hayatına HATAY’DA başladı. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise öğrenimi HATAY Anadolu Meslek Lisesi Bilgi İşlem Bölümünde başarı ile bitirdi.  Niğde Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanarak eğitim hayatına devam etti

Genç yaşından itibaren ticarete olan ilgisi onun çeşitli sektörlerde ticaretle uğraşmaya itti. Azmi ve gayreti ile çevresindeki insanların ilgisini çekerek kendisine RUSYA da çalışma fırsatı doğan AYHAN İŞÇİ Rusya da Alüminyum-Plastik ticareti yapan birçok köklü şirketin CEO’luğunu üstelendi.

Alüminyum-Plastik sektöründe tanıması ve bu sektörde başarılı olması nedeni ile Türkiye-Rusya arasında Gıda Sektörü üzerine İhracat ve ithalata başladı. Sektöre uzun yıllar hizmet veren Ayhan İŞÇİ ,TÜRKİYE’NİN dış Politikasında ki başarısız yönetiminin güven vermeyişini önceden sezinleyerek, sektöre devam ederken, memleketi olan Çaykarada Turizm sektörü üzerine çalışmalara başladı. Uzungölde  restaurant ve otelcilik üzerine işletmecilik yaptı ve aynı anda yurt dışı Gıda ihracatı sektörüne devam etti. 

Ayhan İŞÇİ halen turizm sektöründe işletmeciliğe devam etmekte olup, Çaykarada ikamet etmektedir. Evli Bir kız çocuğu babası olan Ayhan işçi ana dili gibi Rusça ve İngilizce bilmektedir. Bireysel olarak bir çok sosyal faaliyete katılan Ayhan İŞÇİ,katıldığı etkinlikler ile yetinmeyip bölge insanına hizmet ve imkan sağlamak adına MESELENİN ÖZÜ ÇAYKARA sloganı ile yola çıktı.Bölge insanına 5 DAKİKA DÜŞÜN 5 YIL İYİ YAŞA diyerek fert, fert saha çalışmalarına başladı.

Daha iyisini yapma adına üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek ve bölge insanının rahata kavuşturacak, istihdam sağlayacak, bir çok proje üzerinde çalışmalar yapmıştır. Kendi imkanları ile yaptırdığı kamu oyu yoklamaları sonucunda herkesin sorununu analiz ederek çözüme kavuşturacak projeleri hayata geçirmek ve iş dünyasındaki başarısını Mahalli İdareler Seçimlerinde de gösterme adına Çaykara Belediye Başkanlığı Adaylığına İYİ PARTİ’DEN başvurmuştur.



Anahtar Kelimeler: Başkan Adayı Projelerini Sıraladı

İlginizi Çekebilir