Başkan Adayı Kadıoğlu Çaykara’ya Teşekkür Etti

Başkan Adayı Kadıoğlu Çaykara’ya Teşekkür Etti

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu Seçim Sürecinin tamamlanmasının ardından Çaykara İnsanına teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

SAADET Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu Seçim Sürecinin tamamlanmasının ardından Çaykara İnsanına teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

Başkan Adayı Kadıoğlu’nun mesajı şu şekilde:

Teşekkürler Çaykara

Degerli Kardeşlerim
Bir seçimi daha geride bıraktık. Seçim süresince alıșılmıșın dışında, renkli ve etkili bir kampanya ile sizlere ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. 

Bunu yaparken de hiçbir zaman kişileri ve partileri hedef almadan kendimizi ve projelerimizi anlatmaya çalıştık. Kampanya boyunca canla başla çalışan ana teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, üyelerimize, eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. 

Bize oy veren vermeyen/veremeyen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden  şükranlarımı sunuyorum. Bu toprakların manasına yakışır bir şekilde seçim çalışmalarını büyük bir anlayışla karşılayan, sabır gösteren kıymetli Çaykara'lı hemşerilerimize ve aynı olgunlukta hareket eden tüm adaylarımıza da yine teşekkür ediyorum. Ayrıca Saadet Partisi'ne ve şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı da hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Çaykara'lılar
Biz Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi aynı așk ve heyecanla bugünden itibaren tekrar çalışmaya başlıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Çaykara'mız adına yapılan tüm çalışmaların en yakın takipçisi olacağız. Milletimizin faydasına olan tüm projeleri destekleyecek, insanımıza ve bu topraklara yapılan her türlü haksızlıkların karşısında olup bunları engellemeye çalışacak ve kamuoyuna duyurmanın gayreti içerisinde olacağız. Saadet Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat ilkesi doğrultusunda ahlaklı, dürüst, birleștirici ve kucaklayıcı siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kirli ve kibirli siyasetin ise hiçbir zaman içerisinde olmadık ve olmayacağız. 
Bu vesile ile yeniden belediye başkanı seçilen Hanefi TOK beyi, yeni/yeniden seçilen belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor hayırlı işlerinde başarılar diliyorum.

Tüm hemşerilerime saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. 
Sevgiyle ve muhabbetle kalın.



İlginizi Çekebilir