Başkan Tok Maske Dağıttı

Başkan Tok Maske Dağıttı

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit19)önlemleri kapsamında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Vatandaşlara Maske dağıtımı gerçekleştirildi

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs(Covit19)önlemleri kapsamında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından vatandaşlara Maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hanefi tok tarafından 14 Nisan 2020 Salı Günü ilk olarak Market ve İşletme sahiplerine maske dağıtımı gerçekleştirilirken daha sonra ise marketlerde alış veriş yapan vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Daha sonra ise Salı olması sebebi ile vatandaşların alışveriş için sokakta bulunmaları münasebeti ile sokakta bulunan vatandaşlara da Sosyal mesafe kuralına uygun olarak maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Çaykara Belediye Başkanının bu anlamlı davranışı esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

BAŞKAN TOK-BU SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

İnsanlık alemi olarak çetin ve zor bir dönemden geçtiğimizi anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara halkının geçtiğimiz hafta sonu uygulamaya konulan Sokağa çıkma yasağına harfiyen uyarak farkını bir kere daha gösterdiğini anımsattı.

Sokakta maske takmak ve sosyal mesafe kuralına uymanın virüsü atlatmanın temel kuralı olduğunu anımsatan çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Belediyesi olarak vatandaşlarımıza dağıtılan maskeler ile vatandaşlarımız ile birlikte bu süreci atlatmanın bir parçası olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Başkan Maske Dağıttı

İlginizi Çekebilir