Başkan Tok ve Çaykara AK Parti Ekibi Kadınlar Günü'nü Kutladılar.

Başkan Tok ve Çaykara  AK Parti Ekibi Kadınlar Günü

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve AK Parti Çaykara ekibi Çaykara’lı Kadınların 18 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve AK Parti Çaykara Heyeti İlçe Merkezinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek 8 Mart Çaykara’lı kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan ve parti üyeleri Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Çaykara’lı Kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Başkan Tok ve Parti temsilcileri ilk olarak Çaykara’da Salı Pazarını ziyaret ettiler.Burada pazarcılar ve alış veriş yapan bayanlara çiçek ikramında bulunan Başkan Tok ve ekibi kadınların bu özel günlerini kutladılar.Daha sonra işletmeleri ziyaret eden Belediye Başkanı Hanefi Tok ve ekibi İşletmelerde çalışan kadınlara da karanfil ikramında bulunarak Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve ekibi gün boyunca Çaykara ilçesinin çeşitli mahallelerini ziyaret ederek Dünya Kadınlar Gününü kutlamaya devam edecekler.



İlginizi Çekebilir