Başkan Tok,Muhtarları Dinledi

Başkan Tok,Muhtarları Dinledi

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinin Mahallelerinde görev yapan Muhtarlar ile bir araya geldi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinin Mahallelerinde görev yapan Muhtarlar ile bir araya geldi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ün organizasyonu ile gerçekleşen toplantı 28 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Çaykara Hükümet Konağı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Toplantıda Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk tarafından Çaykara İlçesinin Genel Sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir bilgilendirme konuşması gerçekleştirildi.

Daha sonra Muhtarlara tek tek söz veren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Muhtarların taleplerini not alırken sorunların çözüme kavuşturulması konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğini İfade etti.

Muhtarların özellikle elektrik ve yaylalarda yaşanan elektrik ile ilgili sorunlarını not alan Belediye Başkanı Hanefi Tok bu sorunları ilgili makamlar ile paylaşacaklarını ve sonuçtan muhtarlarımıza bilgi verileceğini ifade etti.

Muhtarların Mahalleler ile ilgili sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Hanefi Tojk bu sorunların tamamından haberlerinin olduğunu ve imkanlar ölçüsünde aciliyet sırasına göre bu sorunların çözümü aşamasında gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Başkan Muhtarları Dinledi

İlginizi Çekebilir