Başkan Tok'tan Deprem Bölgelerine Ziyaret

Başkan Tok

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Deprem Bölgelerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanlarında olmak ve destek olmak amacı ile Deprem Bölgesinde bulunan illere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Depremin meydana geldiği 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahından itibaren Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile birlikte Deprem adına kolları sıvayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Deprem Desteklerinin toplanma Merkezi olarak belirlenen Çaykara Gençlik Merkezinde günlerce çok büyük bir emek harcadı.Muhtarlar,STK Temsilcileri ve vatandaşların Destek Kampanyalarına katılımlarını sağlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katkıları ile sadece bir hafta içinde 31 adet tır kamyonu destek malzemesi deprem bölgelerine gönderildi.Bu Destek Malzemelerinin toplanmasına ve bölgelere gönderilmesine hala devam ediliyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Depremden zarar gören vatandaşları yaşadıkları bölgelerde ziyaret etmek ve destek olmak amacı ile Deprem Bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Adana,Gaziantep,Hatay,Kahramanmaraş,Malatya,Adıyaman,Osmaniye ve Kilis illeri ile tüm İlçelerini ziyaret eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Depremzede vatandaşlar ile sohbet ederek destek mesajı verdi v e millet olarak el ele vererek yaralarımızı birlikte saracağımızı söyledi.

KAYMAKAM AYRANCI İLE BAŞKAN TOK GÖLBAŞI’DA BULUŞTU

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Adıyaman Gölbaşı İlçesine de bir ziyaret gerçekleştirdi.2016-2018 Yılları arasında Çaykara İlçesinde birlikte görev yaptığı Kaymakam İhsan Ayrancı’nın görev yaptığı Gölbaşı İlçesinde Depremzede vatandaşlarımızı ziyaret eden Başkan Tok,Kaymakam Ayrancı’ya hem Çaykara insanının geçmiş olsun dileklerini hem de her zaman yanlarında olduğumuzu ifade eden destek mesajlarını iletti.

ÇAYKARA’LI HEMŞERİLERİMİZİ DE ZİYARET ETTİ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,1959 Yılında Çaykara İlçesinden İskan olarak Hatay Kırıkhan İlçesine giderek 408 Evler Semtine yerleşen ve orada şirin bir Karadeniz Mahallesi kuran Çaykara’lı Hemşerilerimizi de yerleşim yerlerinde ziyaret etti.

Depremde 29 Çaykara’lı Hemşerimizi kaybeden 408 Evler Mahallesi sakinlerine Çaykara Halkı adına Baş Sağlığı dileklerini ileten Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara’lı hemşerilerimize de geçmiş olsun dileklerini ileterek Millet olarak bir daha böyle bir afet yaşamamamız dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra depremde yakınlarını kaybeden aileleri tek tek ziyaret ederek Çaykara Halkının Baş Sağlığı dileklerini iletti.



Anahtar Kelimeler: Başkan ' Deprem Bölgelerine Ziyaret

İlginizi Çekebilir