Başkan Tok'tan Kaymakam Güzel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Tok

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara İlçesinde göreve yeni başlayan Kaymakam Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan ve İlçe Emniyet Amiri Vekili Murat Öksüz ile birlikte gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Başkan Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Kaylan ve İlçe Emniyet Amiri Öksüz Kaymakam Güzel’e şirin İlçemiz Çaykara’da göreve başlamalarından dolayı Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamı şeklinde geçen ziyarette Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara İlçesinin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bilgiler de paylaşıldı.

KAYMAKAM ŞİRİN-ÇAYKARA ÇOK FARKLI BİR İLÇE

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinde henüz üçüncü gününü çalıştığını ancak Çaykara insanının sıcak ve güler yüzlü yapısı sayesinde Çaykara İlçesine çok kolay uyum sağladığını ifade etti.

Çaykara İlçesinin her alanda farklı ve özel bir İlçe olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,insanlarının çalışkanlıkları ile,eğitime verilen önem ile ve yetiştirmiş olduğu üst düzey bürokratlar ile Çaykara İlçesinin her zaman farkını ortaya koymayı başardığını sözlerine ekledi.

Bu güzel ve şirin İlçeye artı değerler katabilmek adına Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok,Kurum ve daire amirleri ile el ele vererek ve vatandaşlarımız ile bütünleşerek tüm güçleri ile çalışacaklarını ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,bu şirin ilçenin bunları fazlası ile hak ettiğini sözlerine ekledi

BAŞKAN TOK-HEDEF ÇAYKARA’YA HİZMET

Çaykara İlçesinde daha önce görev yapan tüm Kaymakamlarımız ile çok büyük bir uyum içinde çalışarak Çaykara insanına hizmet sevdası peşinde koştuklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ile de mükemmel bir ekip olduklarını ve aynı şevk ve heyecan ile Çaykara İlçesine hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara ilçesine ataması yapılan kaymakamlar için Çaykara  İlçesinde klasik bir sözün bulunduğunu bu sözün;

“Çaykara’ya bir gelen ağlar,bir de giden ağlar”

Şeklinde söylendiğini ifade eden Başkan Hanefi Tok Çaykara İlçesinin Trabzon ilinden uzakta ucra bir ilçe olduğunu bu yüzden Kaymakamların Çaykara İlçesine pek gelmeyi arzu etmediklerini bu yüzden tabiri caiz izse Çaykara’ya ağlayarak geldiklerini,ancak Çaykara İlçesinde görev yaptıkları süre içinde Çaykara insanının sıcaklığını,samimiyetini,sempatisini,insan sevgisini yaşadıktan sonra Çaykara İlçesinden ayrılmak istemediklerini bu yüzden de tayinleri çıktığı zaman Çaykara İlçesine tıpkı geldikleri gibi ayrılırken de ağlayarak veda ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir