Başkanlardan Dostluk Mesajları

Başkanlardan Dostluk Mesajları

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor süper kupa maçı öncesi iki şehrin başkanından dostluk mesajı geldi.

İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Sivaslılar Dernek Başkanı Vedat Kılıç ve Trabzonlular Derneği başkanı büyük final öncesi bir araya gelerek kazanan dostluğun olmasını işaret ettiler.

Sivaslılar Dernek başkanı Vedat Kılıç’ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda davete icabet eden Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz ve Beraberindeki Dernek başkanları ile Sivaslıların misafiri oldular. Başkan Vedat Kılıç ve yöneticiler misafirleri kapıda karşılayarak gönüllere dokundu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken Güngören Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz Günün anısına Yaklaşan süper kupa maçı öncesi Başkan Vedat Kılıç’a Trabzonspor’un Forma ve atkısını Hediye ederken kendisi de sürprizle karşılaştı. Başkan Vedat Kılıç Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz’a Sivasspor’un Forma ve atkısını hediye ederek hafta sonu oynanacak olan maç öncesi dostluk kardeşlik mesajı vererek kazananın her zaman dostluğun ve kardeşliğin olmasıdır denilerek ev sahibi Vedat Kılıç yaptığı kısa konuşmada Bu ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir.  Bu dostluk ve kardeşliğin ebedi devam etmesi nesilden nesile büyümesi için uyum içinde beraber çalışarak başaracağımıza inanıyorum. Tabi ki böyle bir toplantının hafta sonu oynanacak maç öncesine denk gelmesi bu ziyareti daha da güzelleştirdi. Bu yıl Sivaslılar olarak il defa tarihinde kupa almanın sevincini yaşadık gönlümüz süper Kupa’yı da almadan yana ancak her şeyden önce dostluğun kardeşliğin kazanmasıdır. İki komşu şehrin takımları olarak ikisine de başarılar diliyorum. Dedi. Trabzonlular Derneği başkanı İbrahim Yılmaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. İşte burada bir arada oturup sohbet ettiğimiz gibi maçtan sonrada bu sohbetlerin devamı önemlidir. Biz Trabzonlular olarak, gönül kapımızın herkese açık olduğunu ifade etmek isteriz “BİZE HER YER TRABZON”  derken bu cümlenin boş bir cümle olmadığını kanıtlamış oluyoruz. Bizlere ev sahipliği yapan dernek başkanımızı Vedat kılıç başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Süper kupa finalinde iki takımada başarılar diliyorum. Gönüllere dokunabilmek çok önemlidir. Trabzonsporlu ve sivassporlu taraftarlarımıza bizleri alkışlatacak hareketlerde bulunmalarını öneriyoruz ’diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı sohbet ortamında son buldu.

Haber foto/Sadullah Dervişoğlu/İstanbul



Anahtar Kelimeler: Başkanlardan Dostluk Mesajları

İlginizi Çekebilir