Bayram Boyunca Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Bayram Boyunca Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Trabzon il merkezinden tüm ilçelere ve ilçelerden il merkezine, 3 günlük bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ücretsiz olacak

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için Ramazan Bayramı´nda otobüs seferlerini ücretsiz olarak verecek ve şehir merkezindeki kabristanlıklara yine ücretsiz olarak otobüs seferleri düzenlenecek.

Trabzon il merkezinden tüm ilçelere ve ilçelerden il merkezine, ilçelerden mahallelere 3 günlük bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ücretsiz olacak. Vatandaşların eş, dost, akraba ve kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için bayramlarda otobüsleri ücretsiz olarak çalıştıracaklarını ve şehir merkezindeki kabristanlıklara yine ücretsiz otobüs seferleri koyduklarını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Trabzon´umuzun huzur içinde geçirmekte olduğu mübarek Ramazan ayının sonlarına geldik. Bayramımızın da huzur içinde geçmesi, insanlarımızın bir birlerini ve kabirlerini rahatça ziyaret edebilmeleri için otobüs seferleri bayramda ücretsiz olacak. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır" dedi.



İlginizi Çekebilir