Bayram Genel,AK Partiden Çaykara Belediye Başkanlığı Aday Adayı

Bayram Genel,AK Partiden Çaykara Belediye Başkanlığı Aday Adayı

Çaykara Belediyesi Meclis Üyelerinden Bayram Genel,31 Mart 2024 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin AK Parti’den Aday Adaylığını açıkladı.

Çaykara Belediyesi Meclis Üyelerinden Bayram Genel,31 Mart 2024 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin AK Parti’den Aday Adaylığını açıkladı.

Bayram Genel,Çaykara Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunu AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk’a takdim ederken Aday Adaylığı ile ilgili bir de Basın Açıklaması gerçekleştirdi.

Genel’in Basın açıklaması şu şekilde;

1956 Yılında Trabzon İli Çaykara İlçesi doğumluyum.İlk ve Orta okul eğitimimi İlçemiz Uzungöl Mahallesinde,Lise Eğitimini Erzincan İmam Hatip Lisesi ve Trabzon İmam hatip Liselerinde tamamladım.

1978 Yılı temmuz ayında Erzincan İli Çayırlı İlçesi Umurlu Köyü İmam Hatipliği görevine atandım.3 Yıl görev yaptıktan sonra Kırklareli ilinde vatani görevimi tamamladım.

Terhis sonrası 1983 yılında Bursa İnegöl Çayyaka Köyü İmam Hatipliği görevine atandım.1987 Yılı sonuna kadar burada görev yaptım.1988-1990 yılları arasında  Bursa İnegöl Yenice Kasabası Merkez Camii İmam Hatipliği görevine atandım.Aynı zamanda burada Kur’an Kursu Öğreticiliği görevini yerine getirdim.

1990 yılında İnegöl Merkez Doktor Hayri Bey Camii İmam Hatipliği görevine atandım.4 Yıl boyunca burada görevimi ifa ettim.İnegöl Müftülüğü İrşat Komisyonu üyeliğinde bulundum.

Ayrıca İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanlığı görevine seçildim ve 4 sene boyunca bu görevi yerine getirdim.Kamu Çalışanları Vakfı İnegöl  Şubesi Kurucu Başkanlığı görevini yürüttüm.

1994 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısı ile görevimden istifa ettim.İnegöl Yenice Kasabası Belediye Meclis Üyeliği görevine REFAH Partisinden seçildim.

Belediyede İmar Komisyonu Başkanlığı,Meclis Başkan Vekilliği ve Ara dönemlerde Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum.

1994-1999 Yılında Yerel Seçimlerde FAZİLET Partisinden Uzungöl Belediyesi Meclis Üyeliği görevine seçildim.Bu Dönem içinde Meclis Başkan Vekilliği,İmar Komisyonu Başkanlığı ve ara dönemlerde Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum.

2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Uzungöl Belediyesi Başkan Aday Adaylığı görevine AK Partiden müracaat ettim.

2010-2014 Yılları arasında Bursa Osmangazi Dikkaldırım Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilciliği görevinde bulundum.

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Partiden Çaykara İlçesi Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildim.

Bu dönem içinde Meclis Başkan Vekilliği ve ara dönemlerde Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdürdüm.Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulundum.

Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliği görevim hala devam etmektedir.

2024 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri nedeni ile Kamudaki tecrübe ve 15 Yıllık Belediye Meclis üyeliği tecrübelerimizi birleştirerek şirin İlçemiz Çaykara İlçemize Adalet ve Kalkınma Partisinden Aday Adaylığımızı gerçekleştirmiş durumdayım.

Güçlü bir irade,Deneyimli bir İdare sloganı ile Şirin Çaykara İlçemize ve 32 Mahallemize hizmet sevdası peşinde projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız.

Çıkmış olduğumuz bu yolculukta,Güçlü Lider,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın riyasetlerinde ve AK Parti Genel Başkanlığı çerçevesi içerisinde Türkiye Yüzyılına yakışan bir hizmet anlayışı ile teşkilatlarımızın desteğine ve siz kıymetli halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağım.

Bizi İzlemeye Devam Edin.

Allah Yar ve Yardımcımız olsun. 



İlginizi Çekebilir