Bayramın Kutlu Olsun Çaykara

Bayramın Kutlu Olsun Çaykara

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt birer mesaj yayınlayarak halkımızın bayramlarını kutladılar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt birer mesaj yayınlayarak halkımızın bayramlarını kutladılar.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ ÖMÜR BOYU YANACAK

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yıl Dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

İşte Kaymakam Çiğdem’in Mesajı:

Türk Milleti’nin tarihinde dönüm noktası olan, Büyük Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a doğru attığı ilk adımla yaktığı bağımsızlık ateşinin, 101. yıldönümünü kutlamanın sevinci ve gururu içerisindeyiz.

Asil Milletimizin, tüm zor şartlara rağmen, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirdiği milli mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs, Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında kenetlenerek hiç bir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun, birliğinin ve bağımsızlığının elinden almasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

19 Mayıs’ta başlayan bağımsızlık mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, gelecekte daha huzurlu, daha gelişmiş, daha müreffeh bir ortama kavuşması için bizlere ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; hepimizin ortak sorumluluğu olan gençlerimizin başarısı, Cumhuriyetimizi yüceltecek yegâne unsurdur.

Millet olarak Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Salgını sebebi ile sadece bu yıl için Gençlerimizin coşkusunu onlarla birlikte paylaşamamanın burukluğunu yaşıyoruz.Bir an önce Virüs tehlikesinin ortadan kalkması ve gençlerimizin o coşkularını yeniden stadyumlarda paylaşmamız en büyük özlemimizdir

 Bu duygu ve düşüncelerle;     

 Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,

Geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarının umudu gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; sağlık ve başarılar diliyorum.

BAŞKAN TOK-GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

İşte Başkan Tok’un Mesajı:

Ulusal Kurtuluş Savaşımıza,Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin oluşumuna, Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşuna giden yolda 19 Mayıs 1919 tarihinin çok önemli bir yeri vardır.Türk Milletinin yeniden şahlanışının timsali olan 19 Mayıslar,Türk Milleti var olduğu sürece büyük bir coşku ile kutlanacaktır.Ülkemizin onur ve gurur kaynağı olan gençlerimiz ise her zaman ulusumuzun güvencesi olacaktır.

Binlerce şehit vererek,sıkıntı ve yokluklar içinde,büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir.Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak,en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.

Bir millet,gençlerini iyi yetiştirebildiği ve onlara, kendilerini ispat edecek imkânlar sunabildiği sürece ilerleyebilir. Çünkü bugün bizlerin bulunduğu konumlara yarın gençlerimiz geleceklerdir.İşte bu nedenle gençlerimize yaptığımız her hizmet, aslında ülkemiz geleceğine yapılmış birer yatırım olarak değerlendirilmelidir.

Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyet`imizi omuzlarında yükseltecek olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz.Ülkemizi,Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine ancak ve ancak gençler taşıyacaktır.

GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ KURT-GENÇLERİMİZİN COŞKUSU BİZİM DE COŞKUMUZDUR

Çaykara  Gençlik ve Spor İlçe  Müdürü Yusuf Kurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.


İlçe Müdürü Kurt mesajında, "19 Mayıs 1919, Samsun’da yakılan istiklal meşalesinin ve devamında Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının müjdecisi olmuştur. Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.
19 Mayıs; milletimizin kutlu bir silkinişi, destansı bir uyanışı, istiklal uğruna her şeyi göze aldığını ispatlayan muazzam bir stratejik dirilişi olarak tarihe mühür vurmuştur.


Dün olduğu gibi bugün de lazım olan aynı anlayışın gençliğe kazandırılması milli geleceğimiz açısından hayati derecede önemlidir. Gençlik, yeni fikirler, aydınlık düşünceler, taze güç ve dinamik bir kuvvetin karşılığı olarak, yaşlanması mukadder olan bir toplum yapısına giren zindeliği, atılganlığı, enerjiyi ve iyimserliği ifade etmektedir.
Yarınların teminatı gençliğin daha iyi ve daha sorumlu yetişmesi hepimiz için vazgeçilmez hedef ve görevdir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

Bu itibarla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: Bayramın Kutlu Olsun Çaykara

İlginizi Çekebilir