BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Çaykara'da

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Çaykara

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Çaykara'da

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Çaykara İlçesini ziyaret etti.

14 Mart 224 Perşembe Günü gerçekleştirilen ziyarette BBP Genel Başkanı Desteci BBP Çaykara İlçe Teşkilatını ziyaret etti ve Esnafı ziyaret ederek vatandaşlar ,ile sohbet etti.

Genel Başkan Destici’yi Çaykara İlçesinde BBP Çaykara İlçe Başkanı Mustafa İnan,BBP Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Savaş Dündar,BBP Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi  Adayları ile partililer karşıladı.

Genel Başkan Destici  ilk olarak Esnafları ziyaret ederek Esnaflar ile sohbet etti ve esnafların dilek ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ile de sohbet eden  Genel Başkan Destici vatandaşlara karanfil takdiminde bulundu.

Son olarak BBP Çaykara İlçe Teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Mutafa Destici  İlçe Başkanı Mustafa İnan ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Savaş Dündar’dan seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Genel Başkan Mustafa Destici  Çaykara İlçesinde gerçekleştirdiği açıklamada Siyasetteki duruşlarının belli olduğunu ve bu duruşlarını hiçbir şekilde değiştirmeyeceklerini ifade etti.

Çaykara İlçesinin her yönü ile özel ve farklı bir İlçe olduğunu ifade eden Genel Başkan Mustafa Destici Ülkemizin her tarafında Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu çok önemli bürokratların olduğunu Çaykara İlçesinin bu yönü ile Türkiye’ye model olmuş bir ilçe olduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Savaş Dündar ile hizmet sevdası yolunda çok önemli bir yarışa çıktıklarını ifade eden Genel Başkan Mustafa Destici Çaykara insanının Belediye Başkanlığı görevini kendilerine vermesi durumunda tüm enerjileri ile Çaykara insanına hizmet taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

BBP Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Adaylarından Mehmet Keleş,ziyaret esnasında Başkan Desteci’den Çaykara İlçesinde bir söylenti olduğunu seçime yakın bir dönemde Başkan Adayı Dündar’ın Adaylıktan çekilme söylentilerinin bulunduğunu ifade ederek bu konuda resmi bir ağızdan Çaykara İnsanının açıklama beklediğini ifade etti ve Başkan Destici’yi Turizm Merkezi Uzungöl’de ağırlamak istediklerini ifade etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici BBP olarak siyasetteki duruşlarının ve çizgilerinin her zaman belli olduğunu hiçbir adayını ya da hiçbir seçmenini asla ve asla yarı yolda bırakmadıklarını bunun siyasi ilkelerine aykırı olduğunu,Çaykara İlçesinde Mehmet Savaş Dündar iğle bir hizmet sevdası yolculuğuna çıktıklarını ve bu yoldan asla dönmeyeceklerini,sonuna kadar birlikte yürüyeceklerini ifade etti.

Nazik Uzungöl ziyaretleri için Meclis Adayı Keleş’e teşekkür eden Başkan Destici, çok yoğun seçim programından dolayı bu davete şimdilik katılamayacağını ancak seçim sonrası ilk fırsatta Turizm Merkezi Uzungöl’ü ziyarete geleceğinin sözünü verdiğini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Genel Başkanı Mustafa Destici Çaykara'

İlginizi Çekebilir