BBP Milletvekili Adayı Oktay Acar,Çaykara ve uzungöl İle Buluştu

BBP Milletvekili Adayı Oktay Acar,Çaykara ve uzungöl İle Buluştu

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Oktay Acar 30 Nisan 2023 Pazar Günü Çaykara İlçesi ve Turizm Merkezi Uzungöl’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Oktay Acar 30 Nisan 2023 Pazar Günü Çaykara İlçesi ve Turizm Merkezi Uzungöl’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar,  14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde Çaykara İlçesi ile Turizm Merkezi Uzungöl’de seçim  çalışmalarını sürdürdü.

Milletvekili Oktay Acar’ın Çaykara ve Uzungöl ziyaretlerine Milletvekili Adayı  Mehmet Yazıcı ,Trabzon il başkanı Mehmet Aydın, Araklı ilçe başkanı Tuncay Altınova ,Sürmene ilçe başkanı Resul Demirci Ortahisar ilçe Başkanı Ahmet Buzdağ ,Sürmene ilçe Başkanı Davut Toprak,BBP Çaykara İlçe Başkanı Mustafa İnan,BBP Çaykara İlçesi Başkan Yardımcısı İsmail Necati Şen ile kalabalık bir parti teşkilatı katıldı.

Milletvekili Adayları Acar ve Yazıcı Uzungöl’de İlçe Başkanı Mustafa İnan ile sabah kahvaltısında bir araya geldikten sonra Uzungöl Esnafını ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ü makamında ziyaret eden Milletvekili adaylarına Uzungöl Muhtarı Öztürk tarafından Uzungöl’ün sorunları ile ilgili bilgi verildi.

Uzungöl Muhtarı Öztürk Milletvekili adaylarından Ankara’da hem vatandaşların hem de Muhtarların gözü kulağı olmalarını,vatandaşlara hizmet taşıma noktasında ilgili makamlara ulaşma noktasında milletvekillerinin çok önemli görevler üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

Uzungöl Muhtarı Öztürk Milletvekili Adaylarından Uzungöl imar planı,Uzungöl’e Doğalgaz getirilmesi,Çaykara Bayburt Grup yoluna Uzungöl bağlantı tünelinin eklenmesi,Uzungöl’de gerçekleştirilmesi planlanan HES ve RES projeleri ile ilgili Uzungöl İnsanının bu projeleri istememesi,Uzungöl’de gerçekleştirilmesi planlanan Millet Bahçesi ile ilgili Uzungöl Halkının talepleri iletildi.

Milletvekili Adayları Uzungöl ziyaretlerinin ardından Çaykara İlçe Merkezinde de Esnaf ziyareti gerçekleştirdiler ve vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Milletvekili adayı Acar, ziyaretlerde, ‘’Seçim çalışmalarımızdaki hedefimiz, Cumhurbaşkanımızın kazanması ve kadim şehir Trabzon’dan milletvekilleri çıkartarak kentimiz insanının sesi olmak. Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir. Terörü destekleyen ve sözcülüğünü yapanların hiç bir zaman yanında olmadık olmayacağız" dedi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Acar yaptığı konuşmasında; ”Önümüzde tarihi bir seçim var. Ya milli savunma sanayimize devamı ya da ithal edilecek savunma gücünü oylayacağız. Ülkemizin güney doğusun da terörün yeniden başlaması ve mavi vatan gibi kazanımların kaybedilmesi söz konusudur.  Bizler inanıyoruz ki Türk Milleti en doğru kararı verecektir. Bir kez daha Cumhur İttifakı diyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda sizlerin oyları ile seçilecektir. Büyük Birlik Partisi de grup kurarak Gazi Meclisimiz de teslim edilecektir. Gayret bizden takdir Yüce Allah’ın” ifadelerini kullandı.

“14 MAYIS'TA GELECEĞİNE SAHİP ÇIK TRABZON”

Birlik olmanın önemine vurgu yapan Büyük Birlik Partisi Trabzon Milletvekili adayı Oktay Acar; "Birlikte rahme vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. 14 Mayıs'ta Geleceğine sahip çık Trabzon. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği seçimlerinde de Büyük Birlik Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.

“SEÇMENİMİZ OYUNUN KARŞILIĞINI ALACAK”

Büyük Birlik Partisi, 30 yıldır ilk kez barajsız bir seçime girecek. Dolayısıyla daha önce vatandaşlarımızın oy verirken tereddüt ettiği, “Baraj var, size oy versek bile oyumuz boşa gider” tarzı ortada yok. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde seçmenimiz oyunun karşılığını alacak. Verdiğiniz o değerli oylarla Muhsin’ce bir duruş meclis taşınış olacaktır." diye konuştu.

 BİZE VERECEĞİNİZ HİÇ BİR OY BOŞA GİTMEYECEKTİR

Çaykara ve Uzungöl  seçmenleri ile sohbet eden Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı Oktay Acar, “Cumhur İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlerinde kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecektir. Baraj sorunumuz yoktur. Başkanlık/Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, meclis/milletvekili seçiminde 30 yıllık maziye ve tecrübeye sahip Büyük Birlik Partisi'ne oy istiyoruz. Alacağımız her oy; hem partimize, hem de Cumhur İttifakı'mıza gidecektir. Bize vereceğiniz hiç bir oy bu açıdan boşa gitmeyecektir. Bu yüzden; müstakilen seçimlere girecek olan Büyük Birlik Partisi, hem Cumhur İttifakı tabanının seçmeninin, hem de diğer ittifak ve parti seçmenlerimizin, bilhassa alternatif arayan ve kararsız seçmenlerimizin değerli oyuna taliptir.

"Büyük Birlik Davamız, “Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir!” mısralarını haykırdıktan sonra şehit edilen liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasıdır. Bizlerde onun emanetiyiz" şeklinde konuştu.

 



İlginizi Çekebilir