Bebek Kahvaltısı

Bebek Kahvaltısı

Ek gıdaya geçiş döneminde annelerin en çok titizlikle dikkat ettiği konular arasında beslenme yer almaktadır.

Ek gıdaya geçiş döneminde annelerin en çok titizlikle dikkat ettiği konular arasında beslenme yer almaktadır. Bebeğin ilk yaşlarından itibaren beslenmesi hem fiziksel hem de zihinsel gelişimini etkilemektedir. Bebek kahvaltısı ürünlerinde zengin içerikli besinler bulunmaktadır. Tüm ürünleri tamamen katıksız olan bebek çorbaları, organik pirinç unları, bebek kahvaltıları, anne köfte harçları gibi çeşitli ürünler sunulmaktadır. 

Organik Kahvaltılar 

Bebek kahvaltı ürünlerinde ek gıda setleri, bebek çorbaları, atıştırmalık setler, 1 yaşından büyük bebekler için kızılcık tarhanası, sebze çorbaları, organik pirinç unu, bebe bisküvisi karışımı gıdaları hazırlanmaktadır. Bebek kahvaltısı gıdalarının içerikleri oldukça zengin besinlerle doludur. Kahvaltılar çocukların gelişimlerine uygun olan besinlerle tasarlanmış durumdadır. 

Kahvaltı Ürünlerinin İçeriği 

Ruşeym, buğday özü, keçiboynuzu unu, organik bisküvi, bal ve arı sürü karışımları, prebiyotikli yoğurt ürünleri genetiği değiştirilmemiş organizmalarla birlikte bebeklerin kahvaltısı için hizmete sunulmaktadır. Bebek kahvaltısı malzemeleri oldukça çeşitli olup içinde bulundukları döneme uygun olarak hazırlanmaktadır. Bebek kahvaltısı ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi http://www.makarnalutfen.com adresinden güvenli şekilde alınabilmektedir. 



Anahtar Kelimeler: Bebek Kahvaltısı

İlginizi Çekebilir