Belediye Başkan Aday Adayı Saylan'dan Çaykara'ya Teşekkür

Belediye Başkan Aday Adayı Saylan

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanife Saylan,Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından Çaykara halkına teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanife Saylan,Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından Çaykara halkına teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Çaykara Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için,mevcut Belediye Başkanı Hanefi Tok’un yanı sıra,Hanife Saylan,Yusuf Aydın ve Bayram Genel başvuruda bulunmuştu.

AK Parti MKYK’da yapılan değerlendirmeler sonucunda geçtiğimiz hafta mevcut Belediye Başkanı Hanefi Tok AK Parti’nin Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı.

Aday Adaylığı süreci içerisinde yoğun bir çalışma temposu içinde seçimlere hazırlanan Hanife Saylan AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.

İşte Hanife Saylan’ın açıklamaları:

Kıymetli Çaykara’lı Hemşerilerim….

İki aya aşkın bir süredir yürüttüğümüz  adaylık yarışının kazananı olan Hanefi Tok başkanımızı  tebrik ediyorum. Çaykaramıza adaylığının hayırlı uğurlu olmasını  diliyorum.

30 senedir Çaykara İlçesine hizmet veren bir kardeşinin olarak aday adaylık süreci boyunca  İnsanımıza ve özellikle kadınlarımıza bir bakış bir duruş  cesaret kararlılık örneği olabildiysem emeğimizin karşılığını almış kabul ediyorum.

Bu seçim süreci içerisinde  Özelikle eşim Osman Saylan'a ve bana desteğini hiç eksik etmeyen kadınlarımıza, yaşlılarımıza tüm Çaykara insanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlısı böyleymiş. Gayretin,çalışkanlığın dik duruşun adıdır Çaykara Kadını. Tüm halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.



İlginizi Çekebilir