Berat Tosun Evliliğe Merhaba Dedi!

Berat Tosun Evliliğe Merhaba Dedi!

Berat Tosun ile Fatmanur Celep Çaykara´da düzenlenen düğün töreninden sonra evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Yeşilalan Mahallesinden, Çaykara´nın eski bekçilerinden Rahmetli Ahmet Hulusi ve Elife Tosun´un Çaykara Belediyesinde Çalışan oğulları Berat Tosun ile Adapazarı´nda ikamet eden Kafiye ve Ahmet Celep ailelerinin kızları Fatmanur (İlknur) Çaykara´da düzenlenen düğün töreniyle evliliğe merhaba dediler. 

Çaykara Uzungöl Yolu Hurmalık Mevkii´nde bulunan Anadolu İmam Hatip Okulu bahçesinde güzel bir havada, Hayatlarının geri kalan kısmını birlikte yaşamaya karar veren genç çiftin düzenlenen düğün törenine, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek, Mahalle Muhtarları, belediye çalışanları, yakınları ile birlikte siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Düğün töreni, Kur´an-i kerim okunarak başladı. Daha sonra ilahilerle devam eden düğünde, katılımcılara yemek ikram edildi. Törende, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık yaptıkları konuşmada yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler. Düğün, takı töreninin ardından sona erdi. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak, yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir