Beşiktaş'lı Gelin Düğününde Trabzonspor Forması Giydi

Beşiktaş

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden İlkay Başar ile Çorum'lu Tuğba Ülger 13 Ağustos 2022 Cumartesi Günü Çaykara El Şahan Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe imza attılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinin en ilginç anı ise Beşiktaş’lı gelin Tuğba Ülger’in düğünün bir bölümünde sahneye Trabzonspor forması ile çıkması oldu. Misafirler tarafından büyük bir alkış alan bu hareketin ardından gelin ve damadın Trabzonspor Marşı eşliğinde oynadıkları güzel oyun misafirler tarafından ayakta alkışlandı. Gelin Tuğba Ülger’in bu güzel davranışı salonu alkış tufanına boğarken salondan Şampiyon Trabzon sesleri yükseldi.

Gelin ve Damadın giriş dansı ile başlayan genç çiftlerin düğün törenlerinde El Şahan Tesisleri sorumlusu Havvanur tarafından çalınan birbirinden güzel oyun havaları eşlşiğindedavetliler gönüllerince eğlendiler. Müzisyenler Fatih Akyıldız ve İlhan Hoca tarafından birbirinden güzel oyun havaları çalınırken davetliler muhteşem bir eğlence akşamı yaşadılar.

SİNAN SAMİ MİSAFİRLERİ COŞTURDU

Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müziğini çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara İlçesinin Müzik Dünyasına kazandırmış olduğu,sadece sahne performansı ile değil,alçakgönüllülüğü ile beyefendiliği ile herkesin yüreğinde taht kuran Sanatçı Sinan Sami genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı. Her zamanki gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluşan Sanatçı Sinan Sami okuduğu birbirinden güzel türküleri ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Çorum’dan gelen misafirlerin sahnede oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları düğün törenine katılan misafirler tarafından alkışlar eşliğinde izlendi.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler. Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve en doğru kararlarını alan Tuğba & İlkay Başar çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir