Bir Asırlık Çınar´ın Son Yolculuğu

Bir Asırlık Çınar´ın Son Yolculuğu

Önceki gün vefat eden Çaykara Yeşilalan Mahallesinin bir asırlık çınarı Emekli İmam Hatip Hacı Ahmet Okutan son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ederken vefat eden ilçemiz Yeşilalan (Holaysa) Mahallesinden, emekli öğretmen Orhan, emekli müftü Ahmet, emekli öğretmen İbrahim, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet rahmetli emekli öğretmen Hasan ve emekli Memur Hüseyin Okutan´ın Babaları bir asırlık çınarı Emekli İmam Hatip Hacı Ahmet Okutan yeşilalan Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

/resimler/2016-8/3/1205464448438.jpgHacı Ahmet Okutan için ikindi namazı müteakip evinin önünde düzenlenen cenaze törenine, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Karadeniz Teknik üniversitesinden öğretim üyeleri, eğitim camiası, Telekom camiası ile Holaysa ve civar mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı. 

Cenaze namazı öncesinde rahmetlinin oğlu olan emekli müftü Ahmet okutan´ın babası hakkında verdiği kısa bilgilerden sonra helallik aldı. Yapılan duanın ardından cenaze namazını Erzurum üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli Profesörlerinden Arif Yıldırım kıldırdı. 

Okutan, yapılan duaların ardından evlerinin altında bulunan aile mezarlığına bir asırlık bir çınar daha son yolculuğuna uğurlandı. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Hacı Ahmet Okutan´a  Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Asırlık Çınar Yolculuğu

İlginizi Çekebilir