Bir Yöneticinin Bilinmeyen Yönleri

Bir Yöneticinin Bilinmeyen Yönleri

Öğretmen Hilmi Kanık´ın Bir Yöneticinin Bilinmeyen Yönleri İsimli Yazısını Sizlerle Paylaşıyoruz.

Bizler insanlar olarak etrafımızda bulunan insanları çok iyi tanıdığımızı zannederiz ama  gerçekte bir çok yönlerini tanımadığımızı çok sonradan fark ederiz.

Ya da bir başka şekilde ifade etmemiz gerekir ise insanların belki de işimize gelen yönünü tanırız,diğer yönlerini ise görmeyiz ya da görmek işimize gelmez nedense.

Ben ise bir öğretmen olarak kim bilir belki de bu kutsal mesleğin üzerimize yüklediği bir sorumluluğun doğal bir sonucu olarak toplumumuzdaki bir çok değer yargılarını sizlerle paylaşmaya ya da sizlerin onları anımsamanıza vesile olmaya gayret ediyorum yazı ve haberlerim ile.

/resimler/2017-12/19/1549116451270.jpgÇaykara İlçemizde birbirinden değerli yönetici ve de öğretmen arkadaşlarımız var elbette ki.Ve de ben bu gün o yöneticilerimizden bir tanesinden söz edeceğim sizlere.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Sevgili Zihni Boz Hocamızdan söz edeceğiz sizlere bu günkü yazımızda.

Öncelikle Sevgili Zihni ile nerede ise 40 senelik bir dostluğumuzun olduğunu ifade ederek başlayalım onu anlatmaya.

1980´li yıllarda Çaykara İnönü Lisesinde başladı Sevgili Zihni Boz ile olan Dostluğumuz,birlikteliğimiz?3 Sene boyunca paramızın olduğu zamanlarda Gedikoğlu Fırınından aldığımız çeyrek ekmek içi helvayı birlikte paylaştık.Paramızın olmadığı dönemlerde de birlikte aç kaldık Sevgili Zihni ile.

Sonrasında kader bizleri iki Eğitimci olarak Çaykara İlçemizde birlikte Çaykara İnsanımıza hizmet yapmayı nasip etti./resimler/2017-12/19/1549551764627.jpgVe de Sevgili Zihni Hocam hem öğretmenliği ile hem işini mükemmel yapan profesyonel yöneticiliği ile hem de gerçek bir dost olarak her zaman Çaykara İlçemizde parmak ile gösterilen örnek bir yönetici olmayı başardı.

Bu gün Lisedeydim Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Bir baktım ki Sevgili Zihni Boz´un masasının üzerinde 3 tane ayrı kupa var.Nedir bu kupalar diye sordum.

Sporcu kimliği ile de Çaykara İlçemizde çok sevilen bir insan Sevgili Zihni Hocam.O kupalar Masa Tenisi Turnuvalarında elde ettiği Şampiyonluk kupaları Sevgili Zihni Boz Öğretmenimizin.

Son kupa ise dün akşama ait olan Kupa.Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi turnuvasında Çaykara Üçüncüsü olmayı başararak müzesine dün akşam itibarı ile bir kupa daha eklemeyi başardı Sevgili Zihni Öğretmenimiz./resimler/2017-12/19/1550372077950.jpgEvet sadece Eğitimci özelliği ile değil aynı zamanda sporcu kimliği ile de Çaykara İlçemizde parmak ile gösterilecek örnek yöneticilerimizden bir tanesi Sevgili Zihni Boz Öğretmenimiz.

Ve de ben Öğretmenimizin bu bilinmeyen özelliğini bu yazım ile Çaykara Gündem Dostlarımız ile paylaşmak istedim.



İlginizi Çekebilir