Trabzon´da Bisiklette Çaykara Fırtınası Esti

Trabzon´da Bisiklette Çaykara Fırtınası Esti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Bisiklet Turnuvasında İlkokullarda Çaykara İlçemiz Hem Kızlarda Hem Erkeklerde Takım ve Bireysel Olarak Şampiyon Oldu

BİSİKLETTE ÇAYKARA FIRTINASI ESTİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve de Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Okullar arası bisiklet turnuvalarında Çaykara İlçemiz başarıdan başarıya koştu.

İlkokullar arasında düzenlenen Yarışmalarda Çaykara İlçemiz hem kız öğrenciler hem de erkek öğrenciler kategorilerinde hem bireysel olarak hem de takım halinde Trabzon İl Şampiyonu olmayı başardılar./resimler/2017-3/29/0921298763481.jpgİlçemizden Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu,Karaçam İlkokulu ve Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Trabzon´da düzenlenen yarışmalara katıldılar.

ERKEKLER BİSİKLET TURNUVASI

Erkekler Bisiklet Turnuvasında Çaykara İlçemiz Takım halinde Şampiyon olurken Bireysel Sıralamada da İlk Üç Sıra Çaykara İlçemizin oldu.İşte Erkekler Takım Sıralaması

Trabzon Birincisi:Çaykara Zeki Bilge İlkokulu

Trabzon İkincisi:Karaçam İlkokulu

Trabzon Üçüncüsü:Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu

BİREYSEL  ERKEKLER SIRALAMA

Birinci:Ömer Tuncer

İkinci:Emrullah Naim Gedik

Üçüncü:Yavuz Selim Saylan

KIZ ÖĞRENCİLER BİSİKLET TURNUVASINDA

Trabzon Birincisi:Çaykara Zeki Bilge İlkokulu

Trabzon İl İkincisi-Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu

Trabzon Üçüncüsü-Karaçam İlkokulu

BİREYSEL KIZ ÖĞRENCİLERDE SIRALAMA

Birinci:Ayşenur Özdemir

İkinci-Ayşe Tuana Gönci

Üçüncü:Zehra Tatlı

ÇAYKARA´YA İKİ KUPA  ALTI MADALYA

Bu sonuçların ardından İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu hem kız hem de erkek öğrenciler kategorisinde  takım halinde Şampiyon olmayı başardı ve de İlçemize iki tane Şampiyonluk kupası getirdiler./resimler/2017-3/29/0921576699490.jpgAyrıca Trabzon İli Bireysel Sıralamasında  hem kız hem de erkek öğrenciler kategorilerinde ilk üç sırayı Çaykara´lı öğrencilerimiz aldılar ve de İlçemize 6 tane madalya getirmeyi başardılar.

GÖNAN DUYGU,PAYLAŞIM VE HEYECAN YOĞUNLUĞU

Yarışmalar ile ilgili görüşlerini aldığımız Şampiyon Okul Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan yarışmaya katılan tüm okullara ve de Çaykara İlçemize bu anlamlı başarıyı yaşatan öğretmen ve de öğrencilerimize teşekkür etti.

Zeki Bilge İlkokulumuzda Sınıf Öğretmenimiz Ömer Avcı´nın azimli çalışmaları ile öğrencilerin yarışmalara hazırlandıklarını ifade eden Müdür İzzet Gönan Okul Yönetimi ve de Çaykara İlçemiz adına Ömer öğretmenimize teşekkür borçlu olduklarını ifade etti.

Trabzon´da yaşadıkları heyecanın çok farklı bir duygu olduğunu ve bu anı yaşamak gerektiğini ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan yarışma esnasında öğrencilerimizin duygu,paylaşım ve heyecan bakımından çok yoğun duygular yaşadıklarını sözlerine ekledi.

KUVVETLİ-AZİM VE CESARET ÇOK ÖNEMLİ

Karaçam İlkokulu Müdürü Fatih Kuvvetli yarışmaya öğrencilerin kısa bir süre içerisinde hazırlandıklarını ancak öğrencilerin göstermiş oldukları azim ve cesaret ile İlde dereceye girmeyi başardıklarını sözlerine ekledi./resimler/2017-3/29/0922179981024.jpgFiziki şartlar bakımından zor bir yerde yaşadıklarını bisiklet kullanmanın özellikle Karaçam´da güç olduğunu ifade eden Müdür Fatih Kuvvetli buna rağmen öğretmen arkadaşlarımızın yoğun gayretleri ile öğrencilerimizin yarışmalara hazırlandıklarını ve de elde edilen bu başarının kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

YEŞİLDAL-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu Müdürü Numan Yeşilyurt ise Çaykara İlçemizin her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da Trabzon İlimizde zirvede yer almasının öğrencilerin planlı ve programlı bir şekilde etkinliklere hazırlanmasına borçlu olduklarını ifade etti.

Çaykara İlçemizde öğrencilerin sadece akademik anlamda başarılarının hedeflenmediğini ifade eden Müdür Yeşildal sosyal,kültürel ve sportif alanlarda elşde edilen başarının akademik başarıyı perçinlediğini sözlerine ekledi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak İlçemize iki şampiyonluk ve de 6 madalya kazandıran öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir