Kardeşinin Böbreğiyle Hayata Tutundu

Kardeşinin Böbreğiyle Hayata Tutundu

Çaykara Belediyesi Özel Kalem Müdürü Berat Tosun Böbreğini Diyaliz Hastası Olan Abisi Hasan Tosun İle Paylaştı

BÖBREĞİNİ AĞABEYİ İLE PAYLAŞTI

Çaykara Belediyesi Özel Kalem Müdürü Berat Tosun Diyaliz Hastası olan abisi Hasan Tosun´a böbreğini naklederek örnek bir davranış sergiledi.

Böbrek yetmezliği sebebi ile yaklaşık 7 senedir diyaliz tedavisi gören Hasan Tosun İstanbul´da gerçekleştirilen başarılı bir operasyonun ardından kardeşi Berat Tosun´un böbreği ile yeniden sağlığına kavuştu.

Böbrek nakli için senelerdir uygun bir böbrek aranan Hasan Tosun için kardeşi Berat Tosun´un böbreğinin uygun olduğu yapılan tahlillerden sonra ortaya çıktı.Bunun üzerine Sevgili Berat Tosun hiç tereddüt etmeden böbreğinin  ağabeyi Hasan Tosun´a nakledilmesi için gerekli işlemleri tamamladı.İki Kardeş İstanbul´da Ameliyat masasına yattılar.

İstanbul Medikalpark Göztepe Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyon esnasında İstanbul´da yaşayan Çaykara´lı Hemşerilerimiz Sevgili Berat Tosun ve abisini yalnız bırakmadılar.

/resimler/2017-4/13/0949107538492.jpgGerçekleştirilen nakil işleminin ardından hem Sevgili Berat Tosun´un hem de Kardeşi Sevgili Hasan Tosun´un sağlık durumları gayet iyi.Nakledilen böbreğin bünyeye uyum sağladığı ve de hiçbir sorunun bulunmadığı doktorlar tarafından ifade ediliyor.

İki Kardeşin hafta sonuna doğru hastaneden taburcu olmaları ve de Sevgili Berat Tosun Kardeşimizin hafta sonu Çaykara İlçemizde aramızda olmasını bekliyoruz.

Tüm Çaykara Halkı adına Sevgili Hasan Tosun´a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Çaykara İlçemizdeki her türlü sosyal ve kültürel aktivite ve de çalışmalarımızda en büyük kolumuz kanadımız olan Sevgili Berat Tosun´u da bu örnek davranışından dolayı bir kere daha tebrik ediyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Böbreğini Abisi Paylaştı

İlginizi Çekebilir