Bozoğlu Çaykara´ya Veda Etti

Bozoğlu Çaykara´ya Veda Etti

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz tayininin çıkması sebebi ile Çaykara İlçemize veda etti.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz tayininin çıkması sebebi ile Çaykara İlçemize veda etti.

2017 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Kapsamında Akçaabat İlçesi Samet Uslu Anadolu İmam Hatip Lisesine Tayini çıkan Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz 1 sene daha Geçici Görev ile Çaykara İlçemizde Görev yaptıktan sonra 31 Ağustos 2018 tarihi itibarı ile Çaykara İlçemizdeki Görevini tamamlayarak yeni hayaller ve yepyeni hedefler için Akçaabat İlçemize gitti./resimler/2018-8/31/1251577867532.jpgİlçemiz Eğridere Mahallemizden olan ve 2012 Yılında Çaykara İlçemizde Çok Programlı Anadolu Lisemizde göreve başlayan Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz hem öğretmenliği,hem yöneticiliği,hem çalışkanlığı hem de örnek bir insan olma özelliği ile Çaykara İlçemizde derin izler bırakarak ayrıldı İlçemizden.

Eskilerimizin çok güzel bir sözü vardır Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Derler ki;

?Taş Iğranmayınca Yeri Belli Olmaz?

Ya da bir başka güzel söz;

?Aynası İştir kişinin lafa bakılmaz?

Bir Öğretmen arkadaşı olarak 6 senedir Sevgili, Zihni Boz Kardeşimiz ile aynı camiada birlikte görev yapma onurunu yaşadım.Ve bu 6 senelik Hizmet Sevdasını kısa cümleler ile de olsa özetlemeye çalışacağım.

1-ÖNCE ÇOK İYİ BİR İNSAN

Önce çok iyi bir insan Sevgili Zihni Boz.Sürekli okuyan,araştıran etrafında bulunan insanlara hem insan olarak hem de Öğretmen olarak faydalı olmaya çalışan örnek bir insan.

/resimler/2018-8/31/1252288961844.jpg

Hayatta Prensipleri olan,Prensiplerinden asla taviz vermeyen İnsanların kendisine her zaman büyük bir Güven ile baktıkları  ve asla hayatında hiçbir insana yanlış yapmayan Örnek bir insan Sevgili Zihni Boz?

2-MÜKEMMEL BİR ÖĞRETMEN

Çok iyi bir öğretmen olarak etrafındaki öğrencilerine Işık olmaya çalışan Örnek,fedakar ve parmak ile gösterilmesi gereken bir öğretmen Sevgili Zihni Boz.

Öğrencileri ile zamanı geldiğinde abi kardeş,zamanı geldiğinde iki can dost ve yakın arkadaş,zamanı geldiğinde onlara yol gösteren mükemmel bir Rehber Sevgili Zihni Boz.

/resimler/2018-8/31/1252564587463.jpg

Öğrencilerine Hem Akademik Başarı Anlamında hem de Sosyal Hayatta kazanacakları beceri ve davranışlar anlamında hayatlarının her aşamasında Rehberlik yapmaya çalışan ve de onlara yol göstermeye çalışan Eşine az rastlanan Öğretmenlerimizden bir tanesi Sevgili Zihni Boz.

Öğretmen olarak Kuralları olan ve bu kuralları öğrencilerine kazandırma ve benimsetme anlamında çok titiz ve itinalı davranan eşine az rastlanan öğretmen Arkadaşlarımızdan bir tanesi Sevgili Zihni Boz.

Çok iyi bir Öğretmen dedik?Küçük bir Örnek verelim isterseniz.Zihni Öğretmenimizin Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde kendi dersinden sormuş olduğu yazılı sınav sorusunun aynısının Üniversite Giriş Sınav sorusu olarak çıkmış olması öyle sanıyoruz ki öğretmenliğini en iyi şekilde ifade ediyor diye düşünüyorum.

3-İŞİNİ ÇOK İYİ BİLEN VE KUSURSUZ YAPAN BİR YÖNETİCİ

Onun masasının üstü her zaman bir yığın evrak doludur.Dosyaların ve evrakların arasından gün boyu kafasını kaldıramaz Sevgili Zihni Boz?

Neden mi?Çünkü o hayatı boyunca yaptığı her işi mükemmel ve kusursuz yapmayı kendisine prensip edinmiştir.

Bu özelliği sebebi ile çoğu zaman okuldaki işini evine taşımak zorunda kalmış ve de gece yarılarına kadar evde de okul ile ilgili Dosya ya da evrak hazırlamak durumunda kalmıştır.

Onun hayatında EKSİK diye bir kavram yoktur.Onun yaptığı her iş tam ve de KUSURSUZ olmak zorundadır.

4-ÇAYKARA İLÇEMİZE SEVDALI BİR YÜREK

Çaykara İlçemize ve Çaykara İnsanımıza Sevdalı bir insan Sevgili Zihni Boz?Çaykara İlçemize ve de Öğrencilerimize büyük bir Hizmet Sevdası ile hizmet vermeye çalışan Örnek bir Çaykara Sevdalısı?

Çaykara İlçemizden ayrılsa da yüreği her zaman Çaykara İlçemiz için atacak olan Mükemmel bir Gönül İnsanı Sevgili Zihni Boz?

5-ÇOK YÖNLÜ BİR TOPLUM İNSANI

Çaykara İlçemizin Sosyal,Kültürel ve Sportif alanlardaki en aktif isimlerinden bir tanesi Sevgili Zihni Boz..

Bizlerin senelerdir unutmuş olduğu Spor Müsabakaları onun hayatının vaz geçilmez bir parçası nerede ise.

Bir bakmışsınız ki Eşorfmanlarını giymiş Lisesinin bahçesinde öğrencileri ile futbol maçı oynuyor.Hem de ne maç.Kıran kırana mücadele.Ve de Sevgili Zihni Muhteşem enerjisi ve performansı ile adeta 18 yaşındaki gençlere taş çıkartıyor.

Çok Programlı Anadolu Lisesinde Masasının Üstü adeta bir Kupa Kolleksiyonu gibi Sevgili Zihni Boz´un.Çaykara İlçemizdeki her türlü Sportif Müsabakalarda boy gösteren Sevgili Zihni Boz kazanmış olduğu Şampiyonluk Kupaları ile isminden fazlaca söz ettiren örnek bir öğretmen?

MASA TENİSİ ŞAMPİYONU

Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi, Öğretmenimiz Erol Malkoç ile birlikte Çaykara ve Of ilçelerimizde gerçekleştirilen tüm  Masa Tenisi Turnuvalarında Şampiyonluklara adeta Ambargo koydu Sevgili Zihni Boz.

Biz artık şunu çok iyi öğrendik.Eğer bir Masa Tenisi Turnuvası var ise ilk iki sıra kesin olarak Zihni Boz ve Erol Malkoç´a aittir.

6-MÜKEMMEL BİR ARKADAŞ

Sevgili Zihni Boz ile ilgili  yazılabilecek daha yüzlerce özeliği var hiç kuşku yok ki.Ama bizler biraz da özetlemeye çalışarak anlatma gayreti içerisinde olduk Sevgili Zihni Boz´u.

Ne kadarını mı anlatabildik.Bana göre Denizdeki sadece küçücük bir damlayı anlatabildim sizlere bu günkü yazım ile.

51 Senelik yaşam dilimim içerisinde gerçek anlamda DOST olarak tabir edebileceğim insan sayısı belki de bir elin 5 parmağını bulmaz.Ve de şunu İddia ediyorum ki Sevgili Zihni Boz o parmakların belki de en sağlam olanlarından.

Hayatım boyunca Büyük bir Gurur ile DOSTUM diyerek sarılabileceğim insanlardan bir tanesi Sevgili Zihni Boz.

Yeni Görev yerinde tıpkı Çaykara İlçemizde çalıştığın gibi aynı şevk ve heyecan ile Çocuklarımızı Topluma kazandırabilme anlamında aynı tempo ile çalışacağından en küçük bir endişem dahi hiçbir zaman olmadı ve de olmayacaktır.

Yolun Açık olsun Sevgili Dostum?Daha nice Örnek başlarılar ile daha ni,ce Zişhni Boz haberleri yapmak üzere?



Anahtar Kelimeler: Bozoğlu Çaykara Veda Etti

İlginizi Çekebilir