Bu otomobilden sağ çıktı!

Bu otomobilden sağ çıktı!

Çaykara-Sultanmurat yayla yolunda meydana gelen kazada emekli öğretmen Necmi Sezer mucize eseri araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Çaykara-Soğanlı Görnek yayla yolunda meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil 50 metre uçuruma yuvarlandı. Çam ağacına çarparak duran ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü emekli öğretmen Necmi Sezer kazadan mucize eseri sağ kurtuldu. /resimler/2018-6/18/2150462858284.jpgEdinilen bilgiye göre Çambaşı Mahallesinden emekli öğretmen Necmi Sezer 16.06.2018 Cumartesi Çaykara-Soğanlı Sultanmurat yolu güzergâhında kendi kullandığı 61 DT 704 Plakalı otomobili ile Gernek yaylasına gitmek için yola girdi. Saat 20:30 sularında Şahinkaya Mezrelik Mevkii´ne geldiğinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 50 metre uçuruma yuvarlanarak Çam ağacına çarparak durdu. Hurdaya dönen otomobilden dışarıya çıkan ve kafasında akan kanla birlikte zorla yola çıkarak bekleyen Sezer yayladan gelen bir otomobil ile Çaykara Dr.Mehmet İlhan Durgun hastanesine getirildi. Buradan Ambulansla Of Devlet Hastanesine sevk edilen sürücü Necmi Sezer burada tedavi altına alındı. Kafasına 30 dikiş atılan ve bir gece hastanede müşahede altına alınan Sezer hastaneden taburcu oldu. Kazada hurdaya dönen araçtan mucize eseri hafif yaralarla Necmi Sezer´in kurtulması en büyük teselli kaynağı oldu.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak sosyal alanlarda her yerde gördüğümüz Çaykara´nın değerlerinden emekli öğretmen Necmi Sezer´e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz../resimler/2018-6/18/2151207135497.jpgHaber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: otomobilden çıktı

İlginizi Çekebilir