Bulak Su 2021'e Yeni yüzü İle girdi

Bulak Su 2021

İlçemiz Taşkıran Mahallesi´nde 2009 yılından beri Kurulu bulunan ve daha önce Uzungöl su olarak faaliyet gösteren su fabrikası 2018 yılında el değiştirerek ‘’Bulak’’ su olarak üretime devam ediyor.

2021 yılını  atılım yılı ilan eden iş insanı Turan Bulak, fabrikaya yeni genel Müdür olarak emekli özel harekât polisi Adil Alamanoğlu’nu atadı.

Bulak Su yeni yöneticisi olan Çok uzun seneler süren Devlet Deneyimi tecrübesine sahip olan Emekli Özel Harekat Baş Komiseri Adil Alamanoğlu ile 2021 yılında yepyeni bir heyecan ile Bölgemize hizmet vermeyi hedefliyor.Aynı zamanda Taşkıran’lı olan Adil Alamanoğlu’nun Bölgeyi çok yakından tanıması ve bunu Devlet Yöneticiliği tecrübesi ile birleştirerek Bulak Su’ya ve bölgeye çok önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Uzungöl’ün bağrından çıkan ve Taşkıran’da modern bir tesiste şişelenip Türkiye’nin dört bir yanına dağılan Bulak Su, büyük ilgi görüyor.
Özellikle iş insanı Turan Bulak’ın işletmeyi almasından sonra hiçbir yatırımdan çekinmemesi, kaliteli su üretimi için her türlü fedakarlığı yapması dikkatlerden kaçmazken, hijyen kurallarının da fabrikada en üst seviyede uygulandığı ve teknolojide de sınırsız yatırım yapıldığı görüldü.

Bulak Su özellikle 8.41 Ph değeriyle kanser rahatsızlığı yaşayan hastaların bile şifa kaynağı olurken Türkiye’deki şehir hastanelerinde de bu özelliğiyle birlikte hem hastalara hem de hasta yakınlarına sunulmaya başlandı.

 2021 yılını atılım yılı ilan eden iş insanı Turan Bulak, fabrikaya yeni genel müdür olarak emekli özel harekât polisi Adil Alamanoğlu’nu atadı. Ayrıca Bulak Bu tesislerinin yanında son derece modern, bölgeye gelecek olan turistlerin rahatlıkla kalabileceği 5 yıldız ayarında bir otel inşa etti. Otel bir ay içerisinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak aynı zamanda sektöre de yeni bir ivme kazandıracaktır.

TAŞKIRAN BULAK SU’YUN TADINA BÜTÜN TÜRKİYE VARACAK

Bulak Su son günlerde Türkiye’nin ekranlarından izlediği bir marka oldu. Aynı anda 12 televizyon kanalında Bulak Su’yun reklam görselleri dönerken firmanın sahibi Turan Bulak, “Ayrım yapmadım. Türkiye cumhuriyeti yasaları içinde yayıncılık yapan bütün televizyon kanallarına reklamlarımızı verdik. Çok müthiş geri dönüşler yaptık ve talepler de artmaya başladı. Bu talepleri yerine getirmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Nisan ayı ile birlikte yeni bir döneme gireceğiz. Tesisimiz hazır siparişlerimiz yüksek Tırlarımız da Türkiye’nin dört bir yanına gerekirse yurt dışına talepleri ulaştıracak ve Uzungöl, Taşkıran Bulak Su’yun tadına bütün Türkiye varacak” dedi.

GURUR KAYNAĞI

Fabrikanın Genel Müdürlüğü’ne atanan Emekli Özel Harekat Başkomiseri Adil Alamanoğlu büyük bir heyecan ve şevkle işlerine sarıldıklarını ifade ederken, “Uzun yıllar kamuda hizmet ettim. Yurt içi ve yurt dışı görevlerinde bulundum. Şükürler olsun aldığımız bütün görevleri başarıyla yerine getirdik. Şimdi özel sektörde aynı disiplin, şevk ve heyecanla çalışmamıza devam edeceğim. Köyümde konuşlu bulunan böyle bir tesiste tüm ülkeye hizmet etmek ayrı bir gurur kaynağıdır” şeklinde konuştu.

ADİL ALAMANOĞLU KİMDİR?

İlçemiz Taşkıran Mahallemizin en sevilen isimlerinden olan Merhum Bayram Alamanoğlu(Alaman)´un oğlu olan Başkomiserimiz Adil Alamanoğlu 30 seneyi aşan başarı ve gurur dolu Meslek Yaşamının ardından başarı ve de gurur tablosuna Afrin Kahramanlığını da eklemiş ve Genç Meslektaşları ile birlikte Afrin’e giderek operasyonlara destek vermişti



Anahtar Kelimeler: Bulak ' girdi

İlginizi Çekebilir