Bursa Uzungöl Derneği 6.Geleneksel Sonbahar Şenliği 17 Eylül'de Yapılıyor

Bursa Uzungöl Derneği 6.Geleneksel Sonbahar Şenliği 17 Eylül

Bursa Uzungöl Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 6. Geleneksel Sonbahar Şenliği 17 Eylül 2023 Pazar Günü Bursa’da gerçekleştirilecek.

Bursa Uzungöl Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 6. Geleneksel Sonbahar Şenliği 17 Eylül 2023 Pazar Günü Bursa’da gerçekleştirilecek.

Başta Marmara Bölgesinde yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere tüm Trabzon’lu ve Karadenizli hemşerilerimizin bir araya gelerek özlem gidermelerinin yanı sıra Karadeniz Kültürünün Marmara Bölgesinde yaşatılması hedefi ile Bursa Uzungöl Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen Sonbahar Şenliğinin bundan önceki senelerde olduğu gibi 2023 yılında da yoğun bir katılım ile gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Toplumda her kesim tarafından çok sevilen ve Dernek Yöneticiliği anlamında örnek gösterilen Emekli Müftülerden Hikmet Yazıcı’nın Dernek Başkanlığı görevini yürüttüğü Bursa Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneğinde Başkan Yazıcı’nın etrafında Oğuzhan Sezgin ve Hakan Sezgin gibi iki güçlü isim yer alıyor.

Bursa’da ikamet eden Uzungöl Gençliği ise bu profesyonel ekibin etrafında tabiri caiz ise bir arı gibi çalışıyor.

Tecrübe ile Gençlik enerji ve Jenerasyonunu büyük bir başarı ile birleştirmeyi başaran Bursa Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği aynı zamanda Bursa’da Yerel Yönetim ve STK’lar ile de kurmuş olduğu örnek iletişim ile Bursa ilinin en sevilen Derneklerinden bir tanesi konumunda.

17 Eylül 2023 Pazar Günü Bursa Orhangazi Gündoğdu Mahallesi Mesire alanında gerçekleştirilecek olan 6. Geleneksel  Sonbahar Şenliğinin sunuculuğunu Bursa İlinin sevilen sunucularından Profesyonel Sunucu Emel Demiral tarafından gerçekleştirilecek.

Evren Dilaver ve Mehmet İnal’ın sahne ekibinde yer alacağı Sonbahar Şenliğinde Ersin Akpınar,Ahmet Karaca ve Onur Atmaca ile birlikte Kaval Üstadı Nurettin Kahveci ile sürpriz sanatçılar da yer alacak.

Bundan önceki senelerde binlerce hemşerimizi bir araya getirmeyi başaran Uzungöl’lü hemşerilerimizin organize ettikleri Sonbahar Şenliği’nin 2023 yılında da yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmesi bekleniyor.

BAŞKAN YAZICI-TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Karadeniz insanının çalışkan olduğunu yaşadığı,gittiği her yere yaşam şeklini ve kültürünü beraberinde taşıdığını ifade ederek konuşmasına başlayan Bursa Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet Yazıcı, kendilerinin de bu hedefler ile insanlarımızı bir araya getirerek Karadeniz Kültürünü yaşatabilme sevdası ile yola çıktıklarını ve 6 senede bu konuda çok önemli bir yol aldıklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen program,şenlik ve organizasyonlarda konuşmaların,müziğin ya da organizasyonun detay olduğunu,esas önemli olanın ise insanların bir araya gelerek özlem gidermesi ve Karadeniz Kültürünü yaşatmak olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Hikmet Yazıcı,bu konuda hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldıklarını,doğru yolda olduklarını gördüklerini ve bu doğru yolda yürümeye devam edeceklerini ifade etti.

17 Eylül 2023 Pazar Günü gerçekleştirecekleri 6. Sonbahar Şenliği Organizasyonunda tüm hemşerilerimizin organizasyona davetli olduklarını ifade eden Başkan Hikmet Yazıcı Marmara Bölgesinde Karadeniz Kültürünün doyasıya yaşanacağı muhteşem bir Karadeniz Programı hazırladıklarını ve bu tatlı heyecanda yüreği Uzungöl,Trabzon ve Karadeniz heyecanı duyan tüm hemşerilerimizin organizasyona davetli olduklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir