Bursa´da İsmail Aygün Ağlattı

Bursa´da İsmail Aygün Ağlattı

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden İsmail Aygün Bursa´da yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bursa´da Göz Yaşları sel oldu.Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Hacı Mehmet Aygün(Terzi)´ün Oğlu İsmail Aygün Bursa´da yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir Süredir Kanser tedavisi gören Sevgili İsmail Aygün ne yazık ki yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

56 Yaşında Aramızdan ayrılan İsmail Aygün´ün genç yaşta ebediyete intikal etmesi Hem Uzungöl´ü hem de Ülkemizin her tarafında yaşayan Uzungöl´lü hemşerilerimizi matem havasına soktu.

Merhum İsmail Aygün 20 Kasım 2018 Salı Günü Öğle Namazına müteakip Bursa Osmangazi Dikkaldırım Mahallesinde bulunan Mihraplı Camisinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Sevgili İsmail Aygün Abimize Allah´tan Rahmet Başta Kederli Ailesi olmak üzere Tüm Uzungöl Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Hacı Mehmet Aygün(TERZİ)-Babası-0 535 3940244

Mustafa AYGÜN-Oğlu

Mehmet Erkam Aygün-Oğlu-05370386161

ÖRNEK BİR TOPLUM İNSANI

Uzungöl bu gün  Örnek bir Toplum insanını daha son yolculuğuna uğurlamanın hüzün ve acısını yaşıyor.

Farklı ve özel bir insan olarak yaşadı hep Sevgili İsmail Aygün?Almış olduğu farklı aile eğitimi ve Babası Sevgili Mehmet Amca ile Annesinin ona kazandırmış oldukları farklı özellikler ile toplumda her zaman parmak ile gösterilen bir insan olarak tamamladı ömrünü.

Aslında Sevgili İsmail Abi´nin yaşam öyküsü biz Eğitimciler açısından Doktora  Tezi niteliği taşımaktadır bana göre.Çünkü bir eğitimci olarak şunu her zaman iddia ettim ve de bir ömür boyunca da iddia edeceğim.

Önce anne babadan sonra da okuldan sağlam ve iyi bir eğitim almış olan bir insanın yetiştiği topluma faydalı olamama gibi bir ihtimali hiçbir zaman yoktur.

İşte Sevgili İsmail Abi tabiri caiz ise karıncayı dahi incitmeyen bir melek olarak yaşadı ve de dün itibarı ile görevini tamamlayarak Yüce Mevlanın huzuruna çıkmak üzere yola çıktı Sevgili İsmail Abi.

Bizler Sevgili İsmail Abi´yi tanıyanlar olarak onu hep örnek ve de güzel ahlakı ile tanıdık.Örnek bir Toplum insanı olma özelliği ile tanıdık Sevgili İsmail Abi´yi?

Bu gün ise  Marmara Bölgesi,Ege Bölgesi, ve Türkiye´nin her tarafında yaşayan Tüm Uzungöl Sel olup Bursa´ya doğru akacak ve de Sevgili İsmail Aygün Abimizi son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.Bundan adımız gibi eminiz.

Birkaç cümle de Uzungölümüzün Örnek ve farklı toplum insanı Sevgili İsmail Abi´nin babası Sevgili Mehmet Amca için söylemek isteriz.

Uzungöl tarihinin temel yapı taşlarından Uzungöl´ün hayatta kalan son çiçeklerinden bir tanesi Sevgili Mehmet Amca?

Ömrü hep Uzungöl sevdası ve Uzungöl´e hizmet edebilme gayreti içerisinde geçti Sevgili Mehmet Amcanın.

Bu anlamda Tüm Uzungöl Halkı olarak Sevgili Mehmet Amcamızın bu en zor gününü paylaşıyor ve de Sevgili Mehmet Amca´ya ve Tüm Aygün Ailesine Baş Sağlığı dileklerimizi iletmeyi bir görev kabul ediyoruz.

Yeni Yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Sevgili İsmail Abi?Rabbim Yeni Yolculuğunda seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah.



Anahtar Kelimeler: Bursa İsmail Aygün Ağlattı
Abdülkadir ALPEREN
22.03.2019 23:14:06
Allah gani gani rahmet eylesin çok kıymetli İsmail Ağabeyime, öğrencilik yıllarımda az iyiiğini görmedim. Biz ondan razıyız, Mevla-yı Müteal(C:C)de razı ve memnun olsun, mekanı Firdevs, mükafatı Cemalullah olsun.

İlginizi Çekebilir