Bursa'da Bulunan Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurula Gidiyor

Bursa

Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı 31 Mart 2023 Cuma Günü gerçekleştirilecek.

Genel Kurulda çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci Genel Kurul ise çoğunluk aranmaksızın 30.04.2023 Pazar Günü gerçekleştirilecek.

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli İlim insanlarından Emekli Müftü Hikmet Yazıcı Başkanlığında genç ve Dinamik ekibi ile Karadeniz Kültürünü Marmara Bölgesinde yaşatabilmek adına yoğun bir tempo ile çalışan Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği  seçilecek Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte yeni bir heyecan ile Karadeniz ve Bölge Kültürünü Marmara Bölgesinde temsil etmeye devam edecek.

Derneğin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 31.03.2023 Cuma günü saat 14:00’te, Bursa Dernek merkezi olan Yavuzselim Mahallesi Kul Sokak No:34, Yıldırım/Bursa adresinde ,Çoğunluk sağlanamaması halinde, çoğunluk aranmaksızın ve tüzük hükümleri çerçevesinde 30.04.2023 Pazar günü saat 14:00’te, aynı adreste ve aynı gündemle gerçekleştirilecek. 

GÜNDEM: 

1- Saygı duruşu ve istiklal Marşı 

2- Açılış yoklama

3- Divan teşekkülü 

4- Dernek organlarının asıl ve yedek üyelerinin seçimi

5- Faaliyet ve hesap raporlarının ibrası

6- Dilek ve temenniler

7- Kapanış



İlginizi Çekebilir