Bursa'da Şahin Ailesinin Anne Acısı

Bursa

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Bursa’da İş İnsanı olarak çalışan ŞAHİNCE Otomotiv sahibi Hacı Remzi Şahin’in eşi, Fatma Şahin 85 yaşında Bursa’da vefat etti.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Bursa’da İş İnsanı olarak çalışan ŞAHİNCE Otomotiv sahibi  Hacı Remzi Şahin’in eşi, Fatma Şahin 85 yaşında Bursa’da vefat etti.

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan ve tatil için Trabzon’a gelme hazırlığı içinde olan Merhume Fatma Şahin yaklaşık 10 gün önce geçirdiği bir rahatsızlık için hastaneye gitti.

Hastanede beyine pıhtı atan Merhume Fatma Şahin kaldırıldığı yoğun bakım servisinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhume Fatma Şahin,İş Adamı  Zekayi Şahin, İş Adamı Halim Şahin ile Havva Ağırman, Refika Coşkunçelebi’nin  anneleriydi.

Merhume Fatma Şahin 05 Temmuz 2023 Çarşamba günü Bursa  Dikkaldırım Mihraplı Camii’nde ikindi namazı müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Bursa Hamitler kabristanlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Fatma Şahin’e Allah’tan rahmet,Şahin Ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Oğlu: Zekayi Şahin 0533 250 50 66

Oğlu: Halim Şahin 0532 335 67 94



Anahtar Kelimeler: Bursa' Şahin Ailesinin Acısı

İlginizi Çekebilir